TikTok & DoubleVerify breiden hun samenwerking uit om merkveiligheid en geschiktheidsmetingen voor adverteerders na de campagne te bieden

0
9


NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–DoubleVerify (“DV”), een toonaangevend softwareplatform voor het meten, gegevens en analyse van digitale media, heeft vandaag een uitgebreide samenwerking aangekondigd met TikTok om adverteerders merkveiligheid en geschiktheidsmeting na de campagne te bieden. In september 2021 kondigde DV voor het eerst zijn samenwerking met TikTok aan om zichtbaarheid en ongeldig verkeer te meten.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met TikTok uit te breiden om de veiligheid en geschiktheid van het merk te meten, waardoor wereldwijde merken meer duidelijkheid en vertrouwen krijgen in hun investeringen op dit snelgroeiende platform”, aldus Mark Zagorski, CEO van DoubleVerify. “Door gebruikers gegenereerde inhoud biedt adverteerders een forum met hoge betrokkenheid om verbinding te maken met gepassioneerde online gemeenschappen. Onze uitgebreide samenwerking zal ervoor zorgen dat campagnes transparantie kunnen hebben in aangrenzende inhoud, terwijl de impact en prestaties voor onze gezamenlijke klanten worden gemaximaliseerd.”

DoubleVerify kan nu merkveiligheids- en geschiktheidsmetingen na de campagne leveren voor TikTok-campagnes in de Verenigde Staten. De technologie van DV kan TikTok-video’s classificeren volgens DV’s merkveiligheidsvloer en geschiktheidscategorieën, terwijl het in lijn is met de normen van het 4A’s Advertiser Protection Bureau (APB) en de Global Alliance for Responsible Media (GARM).

De eigen semantische wetenschappelijke mogelijkheden van DV maken gebruik van AI-gestuurde tools – zoals deep learning, machine learning en ontologie – evenals handmatige beoordeling om beeld-, audio- en tekstcomponenten nauwkeurig te analyseren om gedetailleerde inhoudsclassificatie op videoniveau te bieden.

De videoclassificatieproducten van DV deconstrueren video’s in drie componenten: audio (videodialoog en muziek), visueel (objecten en mensen die Optical Character Recognition (OCR) gebruiken) en tekst (ontologische en AI-classificatie van metadata, bijschriften en hashtags), wat nauwkeurige resultaten oplevert en rekening houdend met nuances die specifiek zijn voor elk platform. Bovendien is het classificatiesysteem van DV ontwikkeld op basis van het uitgebreide inhoudsbeleid dat in alle media-omgevingen wordt gebruikt.

Wanneer DV’s geschiktheidsmeting na de campagne op TikTok wordt gebruikt, kunnen adverteerders dezelfde inzichten op verschillende platforms en uitgevers gebruiken om toekomstige mediaplanning en aankoopbeslissingen in het grotere medialandschap te informeren. Andere voordelen zijn onder meer:

  • Gepatenteerde technologie – Deze oplossing maakt gebruik van de kunstmatige intelligentie, machine learning, ontologie en handmatige beoordeling van DV om beeld-, audio- en tekstcomponenten nauwkeurig te analyseren om classificatie op videoniveau te bieden.
  • Consistente statistieken en classificaties – Adverteerders hebben toegang tot op APB en GARM afgestemde instellingen voor merkveiligheid en geschiktheid, waardoor ze betrouwbare, transparante statistieken bieden.
  • Betrouwbare meting – Adverteerders kunnen erop vertrouwen dat hun campagnes worden gemeten door een onafhankelijke externe verificatieprovider.

Neem voor meer informatie over DoubleVerify of deze release contact op met sales@DoubleVerify.com.

Over DoubleVerify

DoubleVerify (“DV”) (NYSE: DV) is een toonaangevend softwareplatform voor het meten en analyseren van digitale media. Onze missie is om het digitale advertentie-ecosysteem sterker, veiliger en zekerder te maken, waarbij de uitwisseling van reële waarde tussen kopers en verkopers van digitale media behouden blijft. Honderden Fortune 500-adverteerders gebruiken onze onbevooroordeelde gegevens en analyses om de kwaliteit en effectiviteit van campagnes te verbeteren en om het rendement op hun investeringen in digitale advertenties te maximaliseren – wereldwijd. Lees meer op www.doubleverify.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in