TikTok debatteert over het gebruik van een handrem en ik twijfel aan alles

0
105


Er is een beetje een debat gaande op TikTok tussen chauffeurs en het heeft allemaal te maken met het gebruik van de handrem. Het is duidelijk dat sommige mensen niet een of andere rare oude man $ 50 per uur betaalden om in hun auto te zitten en hen rijlessen te geven zoals ik deed.

Het hele debat begon na TikTok-gebruiker Emmy (@emmy66991799) vroeg zich af of ze de handrem correct gebruikte vanwege enkele opmerkingen die ze online ontving.

Emmy zet haar auto in de parkeerstand en trekt dan de handrem omhoog (wat de meeste Australiërs zouden hebben geleerd). Sommige mensen denken echter dat dit niet de juiste manier is om de handrem te gebruiken.

“Iedereen op TikTok komt me vertellen dat ik dat niet hoef te doen als mijn auto in de parkeergarage staat”, zei ze.

“Maar ik zet de auto altijd in de parkeerstand en trek dan de handrem aan. Is dat niet wat je moet doen?”

Reageren op @Emmy69991799

ik ben zo in de war, iemand helpt #fyp #foryoupage #car #cartok #handrem #automaticcar #automatictransmission #helpmeplease #confused

♬ origineel geluid – emmy66991799

De video is meer dan 228.000 keer bekeken, maar een video die het samenvoegde en zei hoe fout ze is, heeft meer dan 16 miljoen gewonnen. Yowza.

Het vervolg komt van Jean McDonald (@holycrapitsjean) die denkt dat je eerst je auto in neutraal moet zetten, de handrem moet aantrekken en dan je auto in de parkeerstand moet zetten, “op die manier rust het gewicht van de auto op de handrem en niet op de versnellingsbak”, zei hij.

Lijkt veel trappen maat, ik kan nauwelijks goed parkeren zoals het is.

“Als je je auto in de parkeerstand zet en vervolgens je handrem erop zet, rust het hele gewicht van de auto op de parkeerrem in plaats van op de handrem, wat betekent dat hij op de versnellingsbak rust”, zei hij.

Blijkbaar verknoeien we zo onze versnellingsbakken en brengen we het weekend door bij de monteurs.

@holycrapitsjean

#stitch with @emmy66991799 hoop dat dit helpt 😁 #car #fyp #lifehack #tips

♬ origineel geluid – Sir Jean McDonald

Ik weet niet zo goed wie ik hier moet geloven.

Het is vermeldenswaard dat buiten deze twee tegenstrijdige handremmethoden (die beide veilig zijn), het gebruik van de handrem iets is dat vaker voorkomt in Australië. De meeste Amerikaanse chauffeurs vertrouwen op de parkeerfunctie om het werk te doen, wat waanzinnig is.

Wat u ook doet, gebruik uw handrem als u klaar bent met rijden. Het kan echter geen kwaad om uw auto in neutraal te zetten voordat u de handrem gebruikt – zolang u de auto niet zomaar in de parkeerstand zet als u er klaar mee bent.

Tijd voor sommigen van ons om een ​​beetje van de weg te blijven, denk ik.

Meer dingen van PEDESTRIAN.TVLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in