TikTok ‘Data Privacy Settlement’ uitbetaling naar verluidt begonnen

0
18


Onverwacht geld ontvangen is een van de beste gevoelens. En veel TikTok-gebruikers hebben net hetzelfde ervaren.

Gebruikers zijn begonnen naar Twitter te gaan om te melden dat ze een e-mail hebben ontvangen waarin wordt bevestigd dat een bedrag van $ 27,84 of $ 167.04 is bijgeschreven op hun accounts als onderdeel van de TikTok ‘Data Privacy Settlement’.

Over welke regeling hebben we het? Welnu, vorig jaar liet het bedrijf gebruikers weten dat ze een claim voor een schikking konden indienen vanwege een class action-rechtszaak.

Een jaar later lijkt het erop dat TikTok eindelijk is begonnen met het vrijgeven van de schikking, aangezien veel gebruikers die de claim met succes hebben ingediend het schikkingsgeld hebben ontvangen.

tiktok-gegevens-privacy-afrekening-geld
(Bron)

Iedereen check je e-mail voor de TikTok-afrekeningscontrole Ik heb zojuist $ 27 ontvangen (Bron)

Shoutout naar die TikTok-betaling voor gegevensprivacy die de dag voordat ik naar AWA vertrek (Bron)

Sommige gebruikers hebben naar verluidt een betaling van $27,84 ontvangen, terwijl andere individuen in plaats daarvan $167,04 hebben ontvangen.

De reden achter de discrepantie is ons momenteel niet duidelijk. We zullen echter een update plaatsen als en wanneer er een officieel woord over is.

TikTok-inline-nieuw

Een paar gebruikers verklaarden ook dat ze problemen hadden met het claimen van de uitbetaling van de schikking, maar na een paar herhaalde pogingen werkte het.

tiktok-afrekening-geld
(Bron)

Blijf proberen, ik heb het al toegevoegd aan mijn account (Bron)

U kunt nu geen claim indienen omdat de deadline – 1 maart 2022 – al is verstreken. Dus als je het claimforum met succes hebt ingevuld, zou je de schikking binnenkort moeten ontvangen, als je dat nog niet hebt gedaan.

Dat gezegd hebbende, moet TikTok nog een officiële verklaring vrijgeven over de uitbetaling van de ‘Data Privacy Settlement’. Dus we raden aan om de informatie hier met een korreltje zout te nemen, aangezien er nog niets officieel is.

De laatste update op de officiële schikkingswebsite vermeldt nog steeds het volgende:

tiktok-gegevens-privacy-afrekening-kennisgeving
(Bron)

We zullen dus moeten wachten op een update op de site voor meer details over de uitbetaling van de schikking.

Ontwikkelen…

PiunikaWeb begon als puur een onderzoekswebsite voor technische journalistiek met de nadruk op ‘breaking’ of ‘exclusive’ nieuws. Binnen de kortste keren werden onze verhalen opgepikt door Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en vele anderen. Meer weten over ons? Ga hierheen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in