TikTok Curling Wand-hacks die u moet kennen

0
89


Zoals velen van jullie hebben we het grootste deel van onze vrije tijd besteed aan het scrollen door video’s op TikTok. En wauw, wat hebben we veel geleerd. We wilden enkele van de beste TikTok curling wand-hacks delen die we in de app hebben ontdekt. Van hoe je je haar kunt verdelen tot het bereiken van verschillende soorten krullen met dezelfde toverstaf, er is hier geen tekort aan TikTok-hacks voor krultangen. Maak je klaar om je geest te laten blazen terwijl je door de onderstaande lijst bladert!

TikTok Curling Wand-hacks

1. Stop met de krultang recht langs je lokken te laten lopen.

We hebben allemaal geleerd om dit te doen bij het gebruik van een krultang. We klemmen het bovenste deel van ons haar vast en trekken het gereedschap vervolgens naar het einde om te beginnen met krullen. Als we dat doen, maken we het haar eigenlijk recht, waardoor het moeilijk te krullen is. Hoe meer je weet.

2. De truc om langdurige krullen te krijgen.

Deze hack heeft onze krullen ten goede veranderd. Onze krullen vallen vaak vrij snel plat. Het besef dat er een aantal dingen zijn die we zouden moeten doen om de spoelen te behouden, was een game-wisselaar.

3. Reik vanaf de andere kant over je hoofd.

Dit was nooit iets dat we deden voordat we deze TikTok zagen. Nu we dat doen, hebben we gemerkt dat onze krullen volumineuzer worden dan ooit tevoren.

4. Het verschil tussen het gebruik van een platte en gedraaide haarlok op een krultang.

Eerlijk gezegd wisten we niet dat onze krullen er anders uit zouden zien, afhankelijk van of we er een platte of gedraaide standaard op gebruikten. Nu weten we dat de ene meer volumineuze spoelen maakt en de andere strandachtige golven.

5. Hoe u de moeiteloze buiging in het haar kunt bereiken.

Dit is de go-to-look van een Frans meisje. Je kunt je toverstok op een specifieke manier gebruiken om dit moeiteloze kapsel opnieuw te creëren.

6. Wat het horizontaal versus verticaal snijden van je haar met je krullen doet.

Door je haar verticaal te verdelen, krijg je lange, strandachtige golven. Door te kiezen voor horizontale secties krijgt u een volumineuzer uiterlijk.

7. Hoe je vijf verschillende soorten krullen kunt krijgen met dezelfde toverstaf.

Ja, je kunt dezelfde toverstaf gebruiken om verschillende soorten krullen te krijgen. Het is niet nodig om een ​​miljoen verschillende tools aan te schaffen.

8. De richting waarin je de toverstaf vasthoudt, bepaalt de vorm die je krijgt.

Als je je krultang verticaal houdt, krijg je strandgolven, terwijl je hem horizontaal houdt om je krullen meer body te geven.

9. Gebruik bij twijfel een automatische krultang.

Soms is de beste manier om de krullen van je dromen te krijgen het gebruik van een automatische krultang. Wat is er beter dan een tool die het werk voor je doet?

Heb je dringend wat meer TikTok-haarhacks nodig? We hebben je gedekt. Bekijk DEZE levensveranderende tips die we van de app hebben geleerd.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in