TikTok “Creative” spot met de opwinding van mede-Disneyland-gasten

0
16


“Disney Adults” werd vorig jaar een beetje een online bokszak nadat meerdere virale video’s lieten zien dat volwassen fans van Disney Parken te opgewonden raakten tijdens bezoeken aan Disneyland Resort, Walt Disney World Resort en Disneyland Parijs.

Verwant: Disney Princess struikelt en valt plat op gezicht tijdens Magic Kingdom Show

In één geval vielen anonieme pestkoppen meedogenloos een vrouw online lastig nadat ze een video had gedeeld waarin ze huilde terwijl ze Pluto voor het eerst sinds het begin van de COVID-19-pandemie omhelsde. Vorige week bespotte TikTokers een vrouw die een video plaatste waarin ze het kasteel van Doornroosje zag na jaren weg te zijn geweest van het Disney Park in Zuid-Californië.

Twee gasten die de Disneyland-app controleren voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland
Krediet: Disney Parks-blog

Dagen geleden bezocht een andere TikToker Disneyland Resort en maakte een video uitsluitend om “Disney Adults” te bespotten. Daniel Bennett (@dxnielbennett) omschrijft zichzelf als een “Digital Creative” uit Los Angeles die zijn TikTok-account met 500.000 volgers gebruikt om zijn socialemediabedrijf te promoten.

Ondanks dat hij weigerde te onthullen waarom hij in Disneyland Resort was, bespotte Bennett luidkeels andere gasten tijdens een bezoek aan de Disney Parken:

@dxnielbennett

Gelukkigste plek op aarde baby #disney

♬ origineel geluid – Daniel Bennett

‘Vraag niet waarom ik hier ben; daar gaat het niet om,’ benadrukte Bennett. “Het punt is dat er hier volwassen volwassenen zijn, die graag zonder kinderen rondlopen, en ze hebben oren op hun hoofd en zeggen: ‘Oh, ik kan niet wachten om Mickey te zien!'”

Gerelateerd: Disney-volwassene trekt schoenen uit en gaat “zwemmen” in de fontein in Disney Springs

“Wat?” vervolgde hij, geschokt pauzerend. “Je weet dat dat gewoon een man in een pak is, toch?”

Mickey Mouse in het Kasteel van Doornroosje in Disneyland Resort voor de Disney100 vieringen
Krediet: Disney Parks-blog

Commentatoren walgen van de reactie van Bennett en riepen de hypocrisie uit om zo’n video te maken terwijl hij zelf volwassen was in Disneyland Park en Disney California Adventure.

“Daar gaat het niet om jongens,” drong Bennett aan in een vervolgcommentaar. Maar duizenden reacties bleven binnenstromen.

“Je bent in een themapark waar Mickey de hoofdpersoon is, dus raad eens wat mensen hem willen zien, met of zonder kinderen”, schreef @parksandpops.

Kasteel van Doornroosje met het standbeeld van Walt en Mickey Mouse Partners in Disneyland Resort
Krediet: Disney

“Waarom kunnen mensen niet gewoon gelukkig zijn?” vroeg @yeetkylie.

“Je lijkt zo’n accepterende en empathische persoon voor de belangen van mensen waarin je niet geïnteresseerd bent”, zei @peypey0419 sarcastisch.

Wat vind je van de opmerkingen van Bennett?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in