TikTok-chefs bezoeken 69 fastfoodrestaurants in 24 uur voor wereldrecord

0
102


22 augustus (UPI) — Een TikTok-kookduo verdiende hun derde Guinness World Record door 69 fastfoodrestaurants te bezoeken in een periode van 24 uur in New York.

Chef-koks Nick DiGiovanni en Lynn Davis, ook bekend als Lynja, kozen Manhattan als locatie voor hun poging om het Guinness World Record te behalen, omdat ze alle 69 eetgelegenheden konden bezoeken met een enkele wandeling van 8 mijl.

Het paar, dat eerder records verdiende door ’s werelds grootste kipnugget en ’s werelds grootste cakepop te koken, werd op hun restauranthoppende avontuur vergezeld door Guinness World Records-jurylid Andrew Glass.

Het duo moest op elke locatie ten minste één eten of drinken kopen en consumeren – maar de regels bepaalden niet dat ze het zelf moesten consumeren, dus op verschillende locaties werden andere klanten die in de rij stonden getrakteerd op gratis eten.

De reis begon om 8.30 uur bij de McDonald’s op Times Square, en andere locaties die langs het 8-mijlspad werden bezocht, waren Starbucks, Dunkin’ Donuts, Taco Bell, Shake Shack, Burger King, Chick-Fil-A, Wendy’s, Chipotle en vijf jongens.

De chef-koks hadden 24 uur om het record te voltooien, maar ze slaagden erin om alle restaurants binnen 7 uur en 15 minuten te bezoeken, ondanks wat tijd verloren door vast te zitten in een lift bij Macy’s op 34th Street.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in