TikTok-campagne gebruikt JFK’s Moon Shot-speech om een ​​jongere generatie te inspireren

0
76


JFK Library Foundation en MullenLowe herdenken toespraak als een modern muzieknummer dat beschikbaar is op TikTok en Instagram Reels voor jonge leiders

TikTok-campagne gebruikt JFK's Moon Shot-speech om een ​​jongere generatie te inspireren

Op 12 september 1962 daagde president John F. Kennedy de Amerikanen uit om binnen tien jaar een man op de maan te laten landen en ze veilig terug naar de aarde te brengen. De krachtige woorden van president Kennedy – “We kiezen ervoor om naar de maan te gaan” – inspireerden een generatie die geconfronteerd werd met ernstige bedreigingen en een onzekere toekomst om hun tijd en talent te wijden aan een visie van menselijke prestatie die toen onvoorstelbaar was.

Zestig jaar later, terwijl een nieuwe generatie Amerikanen opstaat om de bedreigingen van een steeds complexere, gevaarlijkere wereld het hoofd te bieden, vormen de bezielende woorden van president Kennedy het lanceerplatform voor een moderne maanopname: een uitdaging voor Amerikanen van alle leeftijden om zich een betere toekomst en werk voor te stellen om het waar te maken, “niet omdat het gemakkelijk is, maar omdat het moeilijk is.” Om de hoop en het optimisme van de eerste moonshot voor de wereld van vandaag te benutten, vieren de JFK Library Foundation en MullenLowe de 60ste verjaardag van de Moon Shot-toespraak van president Kennedy met een nieuw social media-initiatief: Wij kiezen 2.

We Choose 2 gebruikt originele audio, innovatieve technologie en sociale media om een ​​van de krachtigste en meest iconische stemmen uit het verleden van Amerika te verbinden met de belofte en het potentieel van de toekomst van Amerika. In een rechtstreeks gesprek met Generatie Z stelt We Choose 2 de vraag: Hoe ga jij ervoor kiezen om de wereld te veranderen?

Voor het eerst is de Moon Shot-toespraak van president Kennedy opnieuw vormgegeven als een moderne muziektrack, die beschikbaar zal worden gemaakt op ’s werelds grootste podia: TikTok en Instagram Reels. Jonge leiders op het gebied van milieuactivisme tot mensenrechten en technologie zullen de track gebruiken om te verklaren wat ze kiezen om te doen en hun volgers uitnodigen om zich bij hen aan te sluiten bij het bedenken van een betere wereld en werken om deze te bereiken.

Een begeleidende digitale ervaring zal deze berichten koppelen aan de toespraak en nalatenschap van president Kennedy, en demonstreren hoe de dingen die we vandaag kiezen om te doen om een ​​betere wereld op te bouwen, blijvende menselijke prestaties kunnen worden die ooit ondenkbaar waren.

“President Kennedy daagde Amerika uit om naar de maan te gaan, niet omdat het gemakkelijk was, maar omdat het moeilijk was – en zijn leiderschap heeft de wereld veranderd”, zegt Jack Schlossberg, de kleinzoon van president Kennedy. “We Choose 2 moedigt onze generatie aan om zich in te zetten voor de grote uitdagingen waar we vandaag voor staan, samen en voor een betere toekomst – net als JFK!”

“We Choose 2 gaf ons de creatieve mogelijkheid om de iconische woorden van John F. Kennedy te gebruiken en ze te gebruiken om een ​​nieuwe generatie stemmen te inspireren”, zegt Tim Vaccarino, executive creative director van MullenLowe. “Het herdenkt een stukje geschiedenis en nodigt jonge leiders en contentmakers uit om hun ‘moon shot’ op hun eigen unieke manier uit te drukken. Dat was een ongelooflijk spannend voorstel.”

Op bezoek komen JFKWeChoose2.com voor meer informatie en neem deel aan het gesprek.

bekijk meer – Creatief

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het beste werk en het laatste advertentienieuws van over de hele wereld.
Credits

CLIËNT: Stichting JFK Bibliotheek

Stichting uitvoerend directeur: Rachel Dag Bloem

Vice-voorzitter Communicatie en Externe Betrekkingen: Valerie Linson

Hoofd Marketing, Partnerships & Retail/eCommerce: Rick King

Digitaal strateeg: Jamie Richardson

BUREAU: Mullen Lowe Boston

Uitvoerend creatief directeuren: Tim Vaccarino, Dave Weist

Creatieve groepsdirecteuren: John Wolfarth, Dustin Johnson

ACD, Kunst: Kelly O’Keefe

ACD, Sociaal: Anne Love Field

Sr. Copywriter: Jack Loftus

Sr. Content Designer: Jen McMahon

Schrijver sociale inhoud: Grace Green

Hoofd ontwerp: Arthur Daraujo

Ontwerper: Allie Hughes

Hoofd Experience Design: Andrew Slager

Associate Director, UX: Kate Crotty

Sr. Experience Designer: Russel Yuan

Sr. Motion Designers: Jung Lee, Jeremia True

Adjunct-directeur ontwikkeling: Dan Johnston

Sr. QA-specialisten: Sapana Kapadnis, Aaron Hachen

Directeur Groepsstrategie, Sociaal: Meghan Riley

Senior merkstrateeg: Taylor Brodie

Accountdirecteur: Sara Vater

Sr. Accountmanager: Tyler Nyuyen

Uitvoerend directeur, MLPR: Kelly Burke

Accountdirecteur, MLPR: Madison Sheffer

Hoofd ML Merk en Communicatie: Lou Borges

Uitvoerende producenten: Brian Smith, Courtney Coyne, Aidan Finnan

Sr. Kunst Producent: Michelle Piazza

Associate Director, Zakelijke Zaken: Maria Rougvie, Amy Keddy

Producent van Yeti-inhoud: Julia Rod

Yeti sr. Animator: Ryan Dight

Yeti-animator: Andrew Lee

Muziek Toezicht: Good Ear Music Supervision (GEMS)

Categorieën: Opleiding, Zakelijk, sociaal en PSA’s

MullenLoe VS, di 13 sep 2022 09:21:03 GMT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in