TikTok bracht Chipotle’s quesarito naar een hoger niveau

0
117


Alsof de halve burrito, halve quesadilla-creatie niet al verwijderbaar genoeg klonk, plaatste TikToker Alejandro Pagán, wiens gebruikersnaam @aliwuzhere is, een video waarin ze hun recept voor “Ali’s Quesorito” onthulden. De lijst met ingrediënten die TikToker gebruikt om de quesarito naar een hoger niveau te tillen, omvat Pollo Asado, geplette chips, maïs, fajita-groenten, Pico de Gallo, sla en zure room.

Veel Chipotle-fans in de commentaarsectie spraken hun opwinding uit over het ontdekken van deze quesarito-hack. Een gebruiker schreef: “Ze chips binnen altijd de beweging.” Een ander plaatste: “OMG IK ZAL MORGEN EEN HEBBEN!”

Medewerkers van de fast-casual keten merkten echter op dat Chipotle-gangers, omdat het lang duurt om het geheime menu-item te maken, op hun hoede moeten zijn voor hoe druk hun lokale restaurant is voordat ze de verbeterde quesarito-maaltijd proberen. Een gebruiker schreef: “Vraag gewoon niet om geen quesarito terwijl het druk is, zoals kom op nee.” Een ander postte: “Als iemand die bij Chipotle werkt, bestel dit dan niet als de winkel druk is.”

Dus hoewel deze hack er ongelooflijk smakelijk uitziet, aangezien de werknemers die bij Chipotle werken het misschien druk genoeg hebben, en ze zeker klanten zullen waarderen die zich bewust zijn van hoe deze bestelling een lange rij zou kunnen houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in