TikTok biedt betere betrokkenheid dan andere sociale media, onthult nieuw rapport / Digital Information World

0
118


TikTok heeft tot nu toe een glorieus succesverhaal gehad en de plotselinge stijging in populariteit heeft zijn concurrenten ertoe aangezet sommige of alle functies ervan over te nemen. TikTok biedt ook veel waarde aan merken vanwege het feit dat dit het soort dingen is dat hen mogelijk een nieuwe grens kan geven om zich op potentiële consumenten te richten. Ondanks het feit dat dit het geval is, zijn de meeste merken nog steeds maximaliseren niet het potentieel van TikTok terwijl alle dingen zijn overwogen en in aanmerking zijn genomen.

Een bedrijf voor sociale analyse met de naam Rival IQ heeft onlangs enkele gegevens gepubliceerd die enig licht werpen op de betrokkenheidspercentages die merken kunnen zien op de videostreaming-app. Nu dat allemaal gezegd is en nu uit de weg, is het belangrijk op te merken dat TikTok een uitstekende betrokkenheid van 4,1% biedt. Dit is een stuk hoger dan de betrokkenheid bij elk ander social media platform, waaronder Facebook, Twitter en Instagram.

De best presterende merken op TikTok waren van sportteams, leerinstellingen die zich samen met non-profitorganisaties richten op hoger onderwijs. Bedrijven die hoger onderwijs aanbieden, zagen de beste betrokkenheidspercentages van allemaal, iets minder dan 10% of 9,9% om precies te zijn. Op de tweede plaats komen verschillende sportteams met een betrokkenheid van ongeveer 7,6%, gevolgd door non-profitorganisaties met 6,4%.

Tal van andere industrieën en sectoren zien ook gezonde betrokkenheidspercentages, zoals in het geval van voedsel- en drankbedrijven waarvan de TikTok-berichten een betrokkenheidspercentage van 4,5% ontvingen, wat hoger is dan de mediaan van TikTok wanneer alle niches worden meegerekend.

Het belangrijkste kenmerk dat TikTok zo’n broeinest maakt voor investeringen in digitale marketing, is het videogerichte karakter. Meer dan 40% van de digitale advertentie-uitgaven gaat naar op video gebaseerde inhoud, en TikTok heeft het extra voordeel van een lagere verzadigingsgraad. Merken hebben de neiging om 4,6 keer per week op Instagram en 5 keer per week op Twitter te posten, dus TikTok’s gemiddelde wekelijkse postsnelheid van 1,8 zorgt ervoor dat het platform minder rommelig is voor zijn gebruikers.

Volgende lezen: De meest gehate en irritante mobiele apps ter wereld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in