TikTok beweert dat Disney’s Assepoesterkasteel wordt gesloopt, dwazen internet

0
90


Wanneer gasten Walt Disney World in Orlando, Florida bezoeken, worden ze geconfronteerd met zoveel ongelooflijke structuren, gebouwen, attracties en ervaringen. Van de adembenemende Expedition Everest in Disney’s Animal Kingdom tot de ongelooflijk meeslepende Rise of the Resistance in Disney’s Hollywood Studios, gasten zijn altijd in voor een spannende, thematische en verrassende ervaring.

Expeditie Everest rit voertuig oplopend
Krediet: Disney

Gerelateerd: Een van Disney’s meest populaire attracties leeg gelaten als menigten verdwijnen

Er is echter misschien geen meer iconisch kenmerk van een Disney Park dan het Assepoesterkasteel dat zich aan het einde van Main Street USA bevindt

Als gasten het Magic Kingdon betreden, doemt het indrukwekkende kasteel op in de verte. De eerste keer dat een gast het kasteel ziet, kan een echt emotionele ervaring zijn, een ervaring waar velen helaas voor belachelijk zijn gemaakt. Desalniettemin zal het zien van iets dat zo groots, zo gedetailleerd en zo goed gethematiseerd is, zelfs de meest ervaren Disney-gasten versteld doen staan.

Mickey stelt Minnie ten huwelijk voor het kasteel van Assepoester in Disney World
Krediet: Disney

De magie stopt echter niet bij de buitenkant, aangezien Assepoester Castle volledig is uitgerust met een hele suite binnenin. De Cinderella Castle Suite is een echte geld-kan-niet-kopen locatie in het Walt Disney World Resort. De suite, genesteld in het klassieke Magic Kingdom-pictogram, is prachtig gemaakt, waardoor de dromen van elke Disney-fan uitkomen. Vorig jaar bracht Disney Parks een exclusieve rondleiding door de suite uit en betoverde kijkers met een kijkje in deze felbegeerde locatie aan het einde van Main Street, VS.

Gasten kunnen ook een heerlijk restaurant vinden in het kasteel, officieel Cinderella’s Royal Table genoemd. Hier kunnen gasten dineren in elegantie hoog boven Magic Kingdom terwijl ze genieten van een verscheidenheid aan “koninklijke” gerechten.

Assepoesters koninklijke tafel
Krediet: Disney

Verwant: Gaat Disney dood? Fans debat

Onlangs ging een video viraal op sociale media waarin werd beweerd dat dit geliefde middelpunt van Magic Kingdom volledig werd vernietigd. Dit was nogal een statement en een die het internet in een razernij bracht toen het ongeveer een week geleden werd gepost.

Je kunt de volledige TikTok hieronder bekijken, gedeeld door de toepasselijke naam @mousetrapnews:

Wij huilen niet, jij bent… oke wij ook

@mousetrapnews

Wij huilen niet, jij bent… oké, wij ook 🥺 #magickingdom #cinderellacastle #disneynews #disneyworld #disneyparks

♬ origineel geluid – olinhere – olinhere

Deze grap ging zo ver dat zelfs Snopes moest er op ingaan (het is niet verwonderlijk dat de video als satire werd bestempeld). Dit was niet de enige site die zijn lezers moest informeren over wat er feitelijk met Assepoesterkasteel gebeurde. Er was een bijna eindeloze selectie van websites die deze “brandende” vraag beantwoordden, van: Indy100 tot Popculture, en je raadt het al, het iconische kasteel gaat nergens heen.

Deze video ging vergezeld van een volledig nieuwsbericht dat hier op hun website te zien is. Dit was natuurlijk een gewaagde en nogal ongelooflijke bewering, hoewel het bekend is dat Disney van tijd tot tijd gekke dingen doet.

Een voorbeeld hiervan was voor velen de onthulling dat Splash Mountain zou worden omgedoopt tot een attractie gebaseerd op Disney’s animatiefilm uit 2009. De prinses en de Kikker. Oorspronkelijk was dit nieuws ongelooflijk schokkend, vooral als je bedenkt hoe belangrijk Splash Mountain op dit moment al zoveel decennia is voor zowel Disneyland als Walt Disney World.

mr-toad-wild-ride
Krediet: Orlando Sentinel

Om dingen terug in de tijd te nemen, kreeg Disney te maken met veel controverses toen het aankondigde dat het Mr. Toad’s Wild Ride in zijn Orlando Resort zou verwijderen. Dit nieuws zorgde ervoor dat veel gepassioneerde fans kwamen opdagen en daadwerkelijk protesteerden tegen de verwijdering van de rit. Maar deze poging was zinloos, aangezien Disney de rit natuurlijk uiteindelijk verving door het nog steeds geliefde The Many Adventures of Winnie the Pooh.

Fans waren ook ongelooflijk overstuur toen ze hoorden dat een reclamebord met een thema, waarop reclame werd gemaakt voor Disney’s Tower of Terror, volledig zou worden vernietigd. Dit nieuws bracht de Disney Park-gemeenschap in een razernij, ook al was het slechts een advertentie voor een attractie die nog steeds in het Park zou blijven.

Dit alles laat alleen maar zien hoe gepassioneerd gasten zijn over de Disney Park-ervaring en wat ze wel of niet geloven en doen.

Is er iets in Disney World waarvan je zou willen dat het gesloopt zou worden?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in