TikTok Bestie Tefi Pessoa’s gids voor Williamsburg in Brooklyn

0
121


Als ik op zoek ben naar een cocktail plus iets om van te snacken, zit ik aan de bar van mijn favoriete Kantonese plek in Bushwick, Bonnie’s. Een van mijn beste vrienden, Channing Centeno, runt het drankprogramma, dus het is leuk om te zien met welke drankjes hij komt, maar meestal ben ik klaar met een glas witte wijn (die mijn vrienden een “Tefi-tini” hebben genoemd omdat het mijn doel is -tot). Mijn regel hiervoor is: als je het niet kunt drinken op een boot in Miami, dan is het geen goede drank. Wat het eten betreft, kan ik het bestellen van de Hup To Ha niet missen? Bonnie’s. Het is gemaakt met garnalen en gekonfijte walnoten, appels en honing Kewpie mayo, wat zorgt voor deze perfecte zoete en hartige traktatie. Ik ben ook een grote fan van de Wun Tun En Brodo (wontons met vis en garnalen) en de Fuyu Cacio E Pepe Mein, die in deze geweldige combinatie van gefermenteerde tahoe en zwarte peper wordt gegooid.

Daarna, als het nog middag is, is mijn favoriete plek voor een hangout in de buitenlucht McCarren Park in Williamsburg. Het is gemakkelijk de beste plek om honden en mensen te kijken, en je zult letterlijk iedereen tegenkomen die je ooit hebt gekend (op een goede manier). Ik heb het gevoel dat ik daar nog nooit een slechte ervaring heb gehad, en het weekend? boerenmarkt is ongelooflijk.

Vervolgens zit een van mijn favoriete plekken aller tijden direct naast het McCarren-park genaamd Bernie’s Restaurant. Wat je moet weten over Bernie’s is of je van films houdt zoals Goodfellas of dat soort maffia-filmvibe, deze plek vangt die sfeer. Het is ouderwets, vriendelijk en romantisch. Er is geen mobiele service en dat vind ik geweldig – het is alsof je teruggaat in de tijd. Ook geeft het eten hier dat echt authentieke, huisgemaakte gevoel weer. In wezen smaakt het alsof degene die het kookt van mij houdt. Het is ook een perfecte plek om te eten voor een avondje uit, want het menu staat vol met stevige Italiaanse gerechten zoals de Bernie’s Chicken Parm en de altijd klassieke gehaktballen met spaghetti en rode saus.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in