TikTok beroemd: video van NC-medewerker Dale Beck die het eerste salaris krijgt van Howdy Homemade Ice Cream gaat viraal op Tiktok

0
113


ARDEN, NC — Video van de 28-jarige Dale Beck die haar eerste salaris van Howdy Homemade Ice Cream viert, is viraal gegaan en kreeg meer dan 4 miljoen views op TikTok.

De ijsfranchise, met als missie het aannemen van mensen met een handicap, is twee maanden geleden in Arden geopend. Het is ontstaan ​​in Texas als een ijsbedrijf dat banen creëerde voor volwassenen met een handicap.

En aan de video van Beck kun je zien dat het bedrijf veel glimlachen heeft gecreëerd bij klanten en medewerkers.

“Te midden van de dagelijkse drukte en de stress van het werken in dit bedrijf, vraag je je af: ‘Mijn god, waar zijn we aan begonnen?'”, zei franchise-eigenaar Pete Brewer. “Toen ik de video van Dale bekeek, was het een volledig moment waarop je zei: ‘Wacht even, we doen het juiste.'”

Beck’s video heeft ook de aandacht getrokken van David Muir.

Een NC-man ging viraal op sociale media nadat Beyonce hem in haar allereerste TikTok-video had gezien. Kevante Tatum staat op de sociale media-app bekend om zijn dansmoves tijdens het werken op de landingsbaan op Piedmont Triad International Airport (PTI) in Greensboro.

De-CNN-Wire

& 2022 Cable News Network, Inc., een Warner Bros. Discovery Company. Alle rechten voorbehouden.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in