TikTok benoemt Gamelancer om groep wereldwijde partners te selecteren om ‘TikTok Games’ te lanceren

0
80


TORONTO, 15 september 2022 /PRNewswire/ – Gamelancer Gaming Corp. (CSE: GMNG) ( OTCQB: WDRGF) (FRA: 64Q) (“Gamelancer” of het “Bedrijf”) een mobiel gericht entertainmentbedrijf dat merken toegang geeft tot het wereldwijde gamingpubliek via zijn eigen en geëxploiteerde kanalen, is verheugd aan te kondigen dat het is geselecteerd als een van een kleine groep wereldwijde TikTok-partners om TikTok Games te lanceren. TikTok lanceerde eerder deze zomer in eerste instantie een proefprogramma voor het testen van HTML5-minigames met geselecteerde partners.

Als het grootste gamingnetwerk op TikTok met meer dan 27.100.000 volgers op het platform, is Gamelancer uniek gepositioneerd om zijn eigen HTML5 TikTok-minigames te distribueren over het wereldwijde TikTok-netwerk.

Gamelancer’s eerste TikTok-game is getiteld ‘Fortune Teller’, met een dagelijkse fortuin/horoscooplezing voor Gamelancer-gebruikers en -volgers. Om toegang te krijgen tot de game, zullen TikTok-gebruikers tijdens de laatste stappen voordat ze een TikTok-video uploaden, “MiniGame” vinden als een optie onder de optie “Link toevoegen”, waarmee TikTok-gebruikers wereldwijd een van de geselecteerde TikTok-games aan hun video’s kunnen koppelen voorafgaand aan het uploaden. Kijkers die de video tegenkomen, kunnen op de link tikken om de game binnen de TikTok-app te spelen.

“Het was een ongelooflijk proces in samenwerking met onze game-ontwikkelingsstudio en het TikTok-team om onze eerste H5-game tot leven te brengen. We zien TikTok als het platform om onze sociale game-ontwikkelingsmiddelen in te investeren, aangezien we een enorm ingebouwd publiek hebben. en strategie om gebruikers op grote schaal te werven.” – Darren LopesMede-oprichter en Chief Product Officer, Gamelancer Gaming Corp.

Over Gamelancer-gaming

Gamelancer Gaming Corp., overgenomen door Wondr Gaming, is een groeiend mobiel-gericht sociale-medianetwerk in gaming – dat maandelijks meer dan 1,7 miljard videoweergaven genereert via zijn 27 eigen en geëxploiteerde kanalen. Met meer dan 31.600.000 volgers op TikTok, Instagram en Snapchat, voornamelijk gevestigd in de VS, Canada, het VK en Australië, verkoopt Gamelancer directe en programmatische media via zijn netwerk aan ’s werelds grootste merken. Met geavanceerde analyse van gebruikersgegevens bieden we onze doelgroep samengestelde inhoud die relevant is voor de GenZ & Millennial-gaminggemeenschap, waardoor merken ongeëvenaarde toegang hebben tot de grootste media-inventaris in gaming op TikTok, Instagram en Snapchat. Gamelancer genereert ook inkomsten met zijn verschillende Snapchat Discover-kanalen met maandelijks terugkerende inkomsten in samenwerking met Snapchat.

Noch de Canadian Securities Exchange, noch haar markttoezichthouder (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de Canadian Securities Exchange) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit persbericht.

Toekomstgerichte informatie

Toekomstgerichte verklaringen en informatie worden verstrekt met het doel informatie te verstrekken over de huidige verwachtingen en plannen van het management van het bedrijf met betrekking tot de toekomst. Lezers worden gewaarschuwd dat het vertrouwen op dergelijke verklaringen en informatie mogelijk niet geschikt is voor andere doeleinden, zoals het nemen van investeringsbeslissingen. Sinds vooruitogenschijnlijke verklaringen en informatie hebben betrekking op toekomstige gebeurtenissen en omstandigheden, door hun aard brengen ze inherente risico’s en onzekerheden met zich mee. De werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van de huidige verwachte resultaten vanwege een aantal factoren en risico’s. Dienovereenkomstig moeten lezers niet overmatig vertrouwen op de forwardop zoek naar verklaringen en informatie in dit persbericht. Lezers worden gewaarschuwd dat de voorgaande lijst van factoren niet uitputtend is. De toekomstgerichte verklaringen en informatie in dit persbericht zijn gedaan vanaf de datum hiervan en er wordt geen toezegging gedaan om toekomstgerichte verklaringen of informatie publiekelijk bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wordt vereist door de toepasselijke effectenwetgeving. De toekomstgerichte verklaringen of informatie in dit persbericht worden uitdrukkelijk gekwalificeerd door deze waarschuwende verklaring.

BRON Gamelancer Gaming Corp.

Gerelateerde Links

https://gamelancer.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in