TikTok bekroonde meest gedownloade app in juli, terwijl Tinder de hoogste plek bemachtigt voor de hoogste inkomsten / digitale informatie ter wereld

0
122


Het is tijd voor het nieuws waar veel app-enthousiastelingen op hebben gewacht. De lijst met de meest populaire apps en apps met de hoogste inkomsten is eindelijk bekend en we kunnen niet wachten om de bevindingen van Appfigures met je te delen.

Om te beginnen herwon het populaire korte videoplatform TikTok in juli de eerste plaats voor de meest gedownloade app wereldwijd. En hoewel er een paar opmerkelijke veranderingen waren ten opzichte van de ranglijst van juni, had de grootste te maken met het feit dat zoveel apps op de lijst meer downloads ontvingen dan die van vorige maand.

TikTok slaagde erin om een ​​opvallende toevoeging van 61 miljoen gebruikers aan zijn platform op te nemen, zoals te zien was aan downloads in zowel de Google Play Store als de App Store.

Gelukkig heeft Instagram de juiste beslissing genomen om terug te keren naar zijn oude zelf en niet door te gaan met zijn megaveranderingen. En daarom slaagde het erin om de tweede positie te stelen en veel van zijn tegenhangers te verslaan.

Maar we zien zeker dat TikTok Instagram verslaat als een enorme overwinning voor de app, want ondanks dat het verbannen is in India, wat toevallig de grootste markt van Instagram is, bereikte het toch de top. En als dat geen groot succes is voor het platform, dan weten we het ook niet meer.

Mensen houden absoluut van korte video’s en dat is duidelijk te zien aan de manier waarop TikTok wint in zijn eigen spel, zoals velen voorspellen dat het ook in augustus de leiding zal nemen.

Om de ranglijst voor de top vijf apps af te ronden, trokken de gebruikelijke aartsrivalen door, waaronder Facebook, WhatsApp en de goede oude Snapchat. Dit was een replica van wat we in juni hebben waargenomen.

Evenzo zijn de ranglijsten voor de onderste vijf ook hetzelfde, met als enige uitzondering Google Spreadsheets.

De beroemde Google-app wist de afgelopen maand veel downloads te krijgen, waardoor hij de 8e positie op de lijst innam met maar liefst 22 miljoen downloads in juli. Dit is logisch, aangezien het grootste deel van de wereld de neiging heeft om tijdens deze zomerperiode te reizen. En zoals u kunt verwachten, zal ook de productiviteit voor nuttige tools toenemen.

Dus, als Google Spreadsheets binnenkwam, wie ging er dan uit? Welnu, het was SHEIN die er in juli gewoon niet uitkwam en er niet in slaagde een top tien-positie te behalen, waarbij WhatsApp Business het versloeg om de laatste plek te veroveren.

De top tien van populairste apps ter wereld die in juli werden gedownload, bereikten in totaal bijna 358 miljoen slimme apparaten. En dat is een minieme stijging ten opzichte van die in juni van dit jaar. Toch is het beter dan een daling, dus dat is altijd een pluspunt.

Als we verder gaan met apps die in juli de hoogste inkomsten in de VS verdienden, nou ja, de lijst is bijna een replica van juni. En we zijn niet een beetje verrast!

Tinder bleek afgelopen maand de app met de meeste inkomsten en bracht maar liefst $ 48 miljoen op wat betreft netto-inkomsten. Het populaire datingplatform versloeg HBO Max van de leiding, die op de tweede plaats achterbleef met een netto-inkomst van $ 47 miljoen.

De top 5 van Appfigures werd aangevuld met YouTube en TikTok, waarbij Bumble de 5e positie binnenhaalde. Het is interessant om op te merken hoe al deze apps, behalve TikTok, in juli hogere inkomsten behaalden in vergelijking met hun eerdere statistieken van juni.

We moeten hieraan toevoegen dat hoewel TikTok in populariteit toeneemt, de inkomsten afnemen, maar toch beschouwen we het als enorm in termen van cijfers.

De onderste vijf van de lijst werden aangevuld met apps zoals Disney+ die op de zesde positie binnenkwamen, terwijl het LinkedIn was dat ternauwernood miste, wat zijn aanwezigheid op nummer 10 markeerde.

Als geheel kwam de totale omzet van deze 10 apps uit op $ 307 miljoen, vergeleken met $ 299 miljoen in juni.

Wel verwachten we dat deze verdiencijfers voor apps in de maand september weer stijgen. En dat is simpelweg omdat kinderen terug naar school gaan, terwijl het voor volwassenen terug naar kantoor is en de terugkeer van normale routines.

Bronnen: 1 / 2

Lees volgende: Met de toegenomen inflatie in Amerika, hier is hoe de meeste Amerikanen een deel van hun geld gaan bezuinigen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in