TikTok-beïnvloeders krijgen middelen van Democraten om te helpen bij tussentijdse verkiezingen

0
183


Met minder dan 100 dagen tot de tussentijdse verkiezingen, rusten de Democraten influencers en TikTok-makers uit met digitale hulpmiddelen om kiezers via internet te bereiken met door partijen gesponsorde inhoud.

In de aanloop naar het verkiezingsseizoen heeft het Democratic National Committee (DNC) een online organisatiecentrum gebouwd om de berichten van de partij buiten de eigen sociale kanalen te verspreiden. De hub creëert een centrale online bestemming voor influencers, surrogaten en supporters om door partijen gesponsorde gesprekspunten, berichten en een breed scala aan digitale inhoud te ontvangen om op hun eigen sociale media-feeds te plaatsen.

“Ons doel is om supporters en vrijwilligers aan de basis uit te rusten met de tools om onze boodschap te delen met hun eigen netwerken en om vertrouwde boodschappers te zijn”, vertelde Shelby Cole, plaatsvervangend chief marketing officer voor digitale inhoud en creatief voor de DNC. De rand op maandag. “Waar je ook ontmoet wilt worden, we zullen je ontmoeten.”

De pandemie van het coronavirus heeft de manier waarop politieke groeperingen en politici met kiezers omgingen drastisch veranderd. Omdat er in het begin van 2020 geen sprake was van persoonlijke evenementen, begonnen kandidaten in beide partijen hun berichten te richten op de online platforms die kiezers thuis gebruikten. Bidens campagne experimenteerde met Fortnite kaarten, Animal Crossing: nieuwe horizonten eilanden, en de celebrity shoutout-app Cameo om kiezers uit verschillende demografische categorieën te bereiken.

Sinds de implementatie van het online organisatieprogramma in februari heeft de DNC meer dan 83 miljoen vertoningen gegenereerd, waaronder een stijging van 16,7 miljoen alleen al in het tweede kwartaal van dit jaar. Ambtenaren hebben dit jaar tot nu toe ook bijna 1.000 supporters geworven en getraind in het gebruik van de hub.

Greenfly, een contentdistributieplatform, dient als het primaire platform van de hub voor het hosten van content. De digitale en coalitievormende teams van de DNC zoeken potentiële beïnvloeders uit het hele spectrum van steun van de partij, waaronder jonge kiezers en leden van de zwarte en LGBTQ-plusgemeenschappen. Nadat contact is opgenomen met een supporter, wordt deze gevraagd om een ​​online trainingsseminar bij te wonen voordat ze later worden opgenomen in het Greenfly-platform en de Slack-community van DNC voor partijambassadeurs.

Terwijl functionarissen van de Democratische partij contact blijven houden met TikTok-makers en beïnvloeders via Slack en in privéberichtengroepen, heeft de samenwerking van de DNC met Greenfly de schaal waarop de partij in staat is om inhoud onmiddellijk naar vrijwillige boodschappers te sturen, dramatisch vergroot, vertelde een Democratische functionaris De rand op maandag.

Zodra een supporter de Greenfly-app downloadt, hebben ze toegang tot een aantal DNC-galerijen met inhoud die ze kunnen downloaden en opnieuw kunnen posten op hun eigen feeds. De soorten inhoud variëren in onderwerp, van dringende beleidsverklaringen over zaken als abortusrechten tot beelden die de succesverhalen van de Biden-administratie aanprijzen, zoals de recente goedkeuring door de Senaat van de Inflation Reduction Act, zei een functionaris maandag. Greenfly stelt de DNC ook in staat gebruikers pushmeldingen te sturen om meer urgente deelverzoeken voor specifieke inhoud in te dienen, wat zou kunnen helpen bij het snelle-responsberichtenprogramma van de partij dat leidt tot de tussentijdse verkiezingen en de presidentsverkiezingen van 2024, zei een functionaris.

Verschillende democratische campagnes en politieke groeperingen hebben de afgelopen jaren stappen ondernomen om officiële inhoud te delen met online supporters. Maar in tegenstelling tot deelbare Google-documenten met voorbeelden van berichten en links naar positieve berichtgeving, biedt Greenfly democratische functionarissen meer inzicht in welke inhoud het meest wordt gedeeld en krijgt het de meeste betrokkenheid op platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok.

Die informatie heeft democratische digitale agenten ertoe gebracht inhoud te bouwen die beter geschikt is voor de platforms die hun supporters gebruiken. TikTok-makers gebruikten bijvoorbeeld vierkante afbeeldingen die meer geschikt waren voor Instagram-rasterberichten in video’s. Nadat Democratische functionarissen de trend hadden opgemerkt, begonnen ze achtergrondafbeeldingen te ontwerpen in afmetingen die specifiek zijn voor TikTok, vertelde een functionaris De rand op maandag.

De DNC heeft in het verleden eerder met Greenfly geëxperimenteerd en het gebruikt als een middel om in contact te komen met supporters tijdens belangrijke feestevenementen zoals de nationale conventie van 2020. De presidentiële campagne van president Joe Biden gebruikte Greenfly ook om campagnespecifieke inhoud in realtime met supporters te delen. Op de website van Greenfly staat dat meer dan 80 procent van Biden “gedeelde digitale inhoud op sociale media vervangt”.

De afgelopen jaren hebben politieke groeperingen stappen gezet om de groei van online influencer-marketing te benutten. In april lanceerde een pro-Biden super PAC een betaald advertentieprogramma van zes cijfers om de inhoud te versterken die het met TikTok- en Instagram-makers had gemaakt. Conservatieve groepen zoals Turning Point USA en PragerU blijven online ambassadeursprogramma’s bouwen en moedigen aangesloten makers aan om conservatief-vriendelijke inhoud te plaatsen op hun sociale media-accounts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in