TikTok-beïnvloeder Tanya Pardazi sterft op 21-jarige leeftijd bij parachutespringen

0
86


EEN 21-jarige student parachutespringen stierf tijdens een soloduik in Canada.

Tanya Pardazi was een opkomende TikTok-beïnvloeder toen ze op 27 augustus op de solocursus sprong, met 95.000 volgers. Ze was een student aan Skydive Toronto Inc, een school die grondtraining vereist voor soloduiken. Pardazi had de training gevolgd volgens haar laatste TikTok, waar ze vertelde dat ze parachutespringen had gevolgd.

Pardazi zou haar parachute op te lage hoogte hebben geopend, blijkt uit een verklaring van de parachutespringschool. Toen de parachute niet opgeblazen werd, viel Pardazi haar dood neer. Ze werd vervolgens naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd, waar ze dood werd verklaard.

DC’S TINDER SWINDLER: MARYLAND MAN BELADEN MET HET WASSEN VAN GELD IN ROMAANSE SCAM

Canopy-incidenten zijn volgens de Canadian Sport Parachuting Association de belangrijkste oorzaak van overlijden en letsel.

“De springer was een welkome recente toevoeging aan de skydiving-gemeenschap en zal worden gemist onder de nieuwe vrienden van de student en mede-springers bij Skydive Toronto Inc”, luidde de verklaring van de school. “Het team van Skydive Toronto Inc is diep getroffen door dit ongeval, omdat ze hun trainingsprogramma voor studenten gedurende meer dan 50 jaar hebben verfijnd.”

Het is onduidelijk of Pardazi de eerste gemelde parachutesprong van de school is. Skydive Toronto Inc heeft niet gereageerd op de Washington Examiner’s verzoek om commentaar. De school werkt momenteel samen met de politie van South Simcoe aan het onderzoek naar de dood van Pardazi.

“Voor altijd een deel van ons team en in ons hart”, plaatste Pardazi’s voormalige cheerleader-team aan de Universiteit van Toronto Scarborough op Instagram. “Tanya Pardazi was er één op een miljoen.”

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN VAN DE WASHINGTON EXAMINER

De United States Parachute Association registreerde in 2021 10 dodelijke parachutespringen, het laagste ooit geregistreerd met een snelheid van 0,28 doden per 100.000 sprongen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in