TikTok-beïnvloeder sterft na parachutespringen in Toronto – KION546

0
116


Door Paradise Afshar, CNN

Een Canadese TikTok-beïnvloeder stierf vorige week na een parachutesprong in Toronto, vertelde een vriend die haar begrafenis bijwoonde aan CNN.

Tanya Pardazi, 21, die philosatea op TikTok gebruikte, had meer dan 95.000 volgers en twee miljoen likes op de app.

Skydive Toronto zei dat een parachutespringende student op 27 augustus stierf nadat ze “bezweken waren aan dodelijke verwondingen veroorzaakt door een noodsituatie”. Het bedrijf identificeerde de student niet, maar Melody Ozgoli, een vriend van Pardazi voor ongeveer tien jaar, vertelde CNN zaterdag telefonisch dat Pardazi de student was die stierf.

Pardazi was onlangs begonnen met het volgen van lessen bij het skydive-bedrijf, en merkte het op in haar laatste TikTok-bericht, gemaakt op 22 augustus.

“De skydiver heeft een snel roterende hoofdparachute op lage hoogte losgelaten zonder de tijd/hoogte die nodig is om de reserveparachute op te blazen”, zei het bedrijf in een release.

“De springer was een welkome recente toevoeging aan de parachutespringgemeenschap en zal worden gemist onder de nieuwe vrienden van de student en mede-springers van Skydive Toronto Inc”, aldus de verklaring. “Het team van Skydive Toronto Inc is diep getroffen door dit ongeval, omdat ze hun trainingsprogramma voor studenten gedurende meer dan 50 jaar hebben verfijnd.”

Ozgoli beschreef haar als extravert, avontuurlijk, ruimdenkend, altijd klaar voor anderen en intelligent.

“Ze stond zeker bekend om hoe mooi ze was, maar waar ze vooral bekend om stond, was haar ongelooflijke geest. Dat is het enige dat elke persoon met wie ik sprak, noemde, hoe slim ze was, hoe slim ze was, hoeveel ze wist, “zei Ozgoli, 20,.

Pardazi stond bekend om “nieuwe hobby’s oppikken”, aldus Ozgoli, die haar vriend een “geschenk aan de wereld” noemde.

Ozgoli zei dat de begrafenis voor Pardazi, die vrijdag werd gehouden, goed werd bezocht.

“Tijdens de ceremonie droegen we allemaal wit omdat ze een engel was”, zei Ozgoli. “Ik denk dat het iets unieks was om te doen, en dat is wat Tanya was, ze was uniek, ze was anders. Ze was echt uniek in haar soort.”

De politie van South Simcoe “onderzoekt het dodelijke ongeval in samenwerking met het bureau van de hoofdlijkschouwer”, aldus een persbericht van de politie.

De-CNN-Wire
™ & © 2022 Cable News Network, Inc., een Warner Bros. Discovery Company. Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in