TikTok-beïnvloeder Ethan Keizer daagde heksen uit om hem te vervloeken, zodat hij ze kon ontkrachten

0
109


TikToker Ethan Keizer heeft alle heksen van TikTok uitgedaagd om hem te vervloeken – zodat hij kan bewijzen dat hun magie niet echt is.

Als onderdeel van zijn doorlopende serie om te bewijzen dat het paranormale niet echt is, nodigde Keizer heksen uit om hem te vervloeken en ging zelfs zo ver om een ​​heks een lok van zijn haar, vingernagels en zijn kleren te sturen zodat ze een vloek kon uitspreken.

Heksen, mediums, helderzienden en astrologen zijn populair op TikTok en verkopen hun diensten vaak aan mensen.

“Veel mensen zeggen dat ik met vuur speel. Ik offer mezelf op om jullie allemaal te laten zien dat dit onzin is, want ik wil niet dat jullie geld uitgeven aan deze mensen en opgelicht worden”, zei Keizer in een video.

Meld u aan voor onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

De TikToker heeft een link naar een openbaar formulier naar zijn pagina waar mensen die beweren heksen te zijn, hun verzoek kunnen indienen om hem te vervloeken.

@itsethankeiser

Reageer op @hex_by_evi Eens kijken of ik het overleef 🥱🥱😂😂 #science #witchcraft #voodoo @itsethankeiser @itsethankeiser @itsethankeiser

Een heks, die beweerde Keizer een vloek uit te spreken, zei dat het tot drie weken zou duren voordat haar vloek in werking zou treden, maar nadat de tijd verstreken was, zei Keizer dat er niets gebeurde.

Hij ging nog een stap verder en zei dat hij van plan was om naar verschillende Caribische eilanden te gaan om ‘echte heksen’ te ontmoeten om verder te bewijzen dat magie niet bestaat.

@itsethankeiser

Wat kan ik nog meer doen om te bewijzen dat magie niet echt is? #wetenschap #wittok

Terwijl Keizer slechte beheksingen in zijn leven blijft verwelkomen omwille van de wetenschap, vreesden sommige mensen voor hem.

“Ik ben bang voor je. Echt waar”, schreef een commentator bij een video.

“Kerel, je moet niet rotzooien met die mensen. Dat is heel serieus spul daar en er kunnen andere gevolgen zijn”, schreef een andere persoon.

Maar Keizer is onverschrokken in zijn streven om te bewijzen dat de heksen van TikTok liegen – rotzooien met het bovennatuurlijke is sowieso niets nieuws voor hem.

Vorig jaar probeerde Keizer bezeten te raken door een demon om te bewijzen dat ze niet echt zijn.

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in