TikTok-bedreiging gemeld op Discovery Middle School, politie zegt bedreigingen “verzacht” | Lokaal nieuws

0
104


(Alexandria, MN)–Ambtenaren van het Alexandria Public School District zeggen dat op zondagavond 11 september aan de administratie van Discovery Middle School (DMS) werd gemeld dat er een dreigend TikTok-bericht was verzonden naar een middelbare school studenten. Het bericht duidde op een dreiging op een toekomstige datum.

Ambtenaren zeggen dat de TikTok-berichten zijn gemeld aan de politie van Alexandrië en dat er een onderzoek is gestart. DMS ouders en personeel werden zondagavond om 19.00 uur geïnformeerd.

Nader onderzoek door de politie van Alexandrië leidde tot de identificatie en locatie van de personen die betrokken waren bij de TikTok-dreiging. Het schooldistrict is geïnformeerd dat dit een actief, lopend onderzoek is. De politie van Alexandrië is ervan overtuigd dat de bedreigingen zijn afgezwakt. Daartoe is maandag 12 september om 7.00 uur een update naar ouders en personeel gestuurd.

Ambtenaren zeggen dat we het werk van de politie van Alexandrië waarderen om snel te reageren.

De school heeft ondersteuning als studenten zich zorgen maken en het schoolpersoneel zet zich in om een ​​ondersteunende, bemoedigende leerdag voor studenten te bieden.

Ambtenaren moedigen ouders aan om het gebruik van sociale media door hun kinderen in de gaten te houden en hun kinderen te betrekken bij gesprekken over correct online gedrag. Alle dreigingen worden serieus genomen en conform het wijkbeleid aangepakt. Bovendien zal elke rechtshandhavingsmaatregel juridische gevolgen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in