TikTok anoniem bekijken in 2022 (incognitomodus)

0
123


Nu veel mensen zich zorgen maken over hun privacy tijdens het gebruik van apps zoals Tiktok en YouTube, zijn er veel verschillende stappen die gebruikers kunnen nemen om hun online veiligheid te verbeteren. Een van die opties in Tiktok is om je kijkgeschiedenis uit te schakelen. Hier leest u hoe u uw kijkgeschiedenis op Tiktok kunt uitschakelen en de app-versie van de incognitomodus kunt activeren.

Hoe u uw Tiktok-kijkgeschiedenis kunt uitschakelen

Tiktok

Tiktok-leden kunnen hun kijkgeschiedenis op hun apparaat uitschakelen, maar houd er rekening mee dat dit alleen voorkomt dat het apparaat maximaal zeven dagen aan video’s opslaat. Helaas weerhoudt dit Tiktok er niet van om je video’s bij te houden, zodat ze je “meer gepersonaliseerde berichten kunnen bieden”. Als de incognitomodus nog steeds iets is dat je wilt doen, kun je je Tiktok-kijkgeschiedenis als volgt uitschakelen:

  1. Tik op je profielpictogram rechtsonder in de app op je apparaat
  2. Tik op het pictogram met drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek
  3. Kies Instellingen en privacy
  4. Scroll naar beneden naar Kijkgeschiedenis
  5. Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek
  6. Tik op Geschiedenis wissen om alle bestaande videogeschiedenis te wissen die op je apparaat is opgeslagen
  7. Klik in het pop-upvenster op Wissen om de beslissing te bevestigen
  8. Tik nogmaals op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek
  9. Tik op de schuifregelaar Kijkgeschiedenis om de mogelijkheid van het apparaat om uw geschiedenis vast te leggen uit te schakelen

Degenen die Tiktok via een webbrowser bekijken, zullen blij zijn te weten dat de videoservice geen videogeschiedenis opslaat voor browsergebruikers. Kijkgeschiedenis is een functie exclusief voor degenen die video’s bekijken via de Tiktok-app.

Ander nieuws: Lies of P is gelekt voor Xbox Game Pass voorafgaand aan de Gamescom Opening Night Live van vandaag. Elders zijn de exclusiviteitsregels voor Twitch-partnerschappen versoepeld, zodat hun partners nu ook kunnen streamen op Facebook, YouTube, Tiktok en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in