TikTok-activiteitsstatus in- en uitschakelen

0
117


Als je wilt zien of je gemeenschappelijke TikTok-volgers online zijn, kun je de functie Activiteitsstatus gebruiken als je deze allebei hebt ingeschakeld. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken als u toegang hebt tot de functie.

Het korte videoplatform TikTok blijft een van de meest populaire apps voor sociale media ter wereld en elke dag komen er nieuwe gebruikers bij om deel te nemen aan veel van de populairste trends van de site.

Het is gemakkelijk om contact te maken met vrienden in de app, en als je elkaar terug volgt, kun je op de hoogte blijven van wat elkaar posten. Het is ook eenvoudig om andere mensen berichten te sturen via de app en je favoriete video’s uit te wisselen.

In 2022 introduceerde TikTok een Activity Status-functie, die, als beide partijen de functie hebben ingeschakeld, betekent dat je kunt zien of je vrienden al dan niet online zijn, waardoor communiceren nog gemakkelijker wordt. Gelukkig is het in- en uitschakelen van de functie eenvoudig.

Twee telefoons met TikTok-logo zichtbaarUnsplash: Collabstr

Via TikTok communiceer je eenvoudig met je vrienden.

TikTok-activiteitsstatus in- en uitschakelen

Het is allereerst vermeldenswaard dat momenteel niet iedereen toegang heeft tot de functie Activiteitsstatus op TikTok, dus als je het nog niet in je instellingen hebt staan, moet je misschien wat langer wachten voordat het voor iedereen wordt uitgerold.

Je kunt ook alleen zien of iemand actief is of wanneer ze voor het laatst actief waren als jullie wederzijdse volgers zijn en als jullie allebei de functie hebben ingeschakeld. Bovendien moet u ouder zijn dan 18 jaar om toegang te krijgen.

Ga als volgt te werk om de functie in en uit te schakelen:

  1. Open TikTok.
  2. Klik op je profiel in de rechter benedenhoek.
  3. Tik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek, dan ‘Instellingen en privacy.’
  4. Klik ‘Privacy.’
  5. Naast ‘Activiteitsstatus’ druk op schakelknop om de functie in of uit te schakelen.

Als je meer wilt weten over het gebruik van TikTok, kun je hier onze andere handleidingen bekijken:

Hoe duetten op TikTok | Hoe te borduren op TikTok | Hoe live te gaan op TikTok | Contacten vinden op TikTok | Hoe TikTok Stories te gebruiken | Beste tijd om op TikTok te posten voor meer views en likes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in