TikTok-account onthult geschiedenis Bonaventure Cemetery in Savannah GA

0
108


Speel

Bonaventure Cemetery is een uitstekende bestemming voor veel bezoekers die geïntrigeerd zijn door de graven van Little Gracie Watson, Johnny Mercer en Conrad Aiken, en de banden met het boek en de film ‘Midnight in the Garden of Good and Evil’.

Er is ook veel verkeerde informatie over de begraafplaats en degenen die het hun laatste rustplaats noemen.

Erin Mullins, een lid en vrijwilliger bij de Bonaventure Historical Society, ruimt een deel van die verwarring op met haar TikTok als @the.cemetery.lady. Haar interesse in Bonaventure Cemetery begon al op jonge leeftijd.

Recente Boo-zaken: Geniet van toegankelijke rondleidingen door de beroemde begraafplaatsen van Savannah met alleen je telefoon

Meer over de beroemde halte: Little Gracie Watson is een kleine figuur met een groot verhaal op Bonaventure Cemetery

Middernacht in de tuin van goed en kwaad: De erfenis van Jim Williams van Savannah leeft voort door middel van film, een moordzaak en historische gebouwen

“Ik heb ongeveer 40 tot 50 familieleden die daar begraven liggen… Ik kom er eigenlijk al sinds ik een kind was. Mijn grootmoeder nam me daar altijd mee op picknicks toen ik klein was, omdat ze graag picknickte met haar moeder die stierf toen ze jong was. Dus ik zou naar buiten gaan en dat met haar doen.”

In 2020 besloot Mullins om aanvankelijk deel uit te maken van de Bonaventure Historical Society omdat ze geïnteresseerd was in de tuinclub, maar ook om meer te weten te komen over de oudoom John Walz van haar grootmoeder, de beeldhouwer die veel grafstenen maakte op de historische begraafplaatsen van Savannah, waaronder Little Gracie’s.

Boo zaken: Podcast ‘Homespun Haints’ richt zich op de persoonlijke ervaringen van spookverhalen

“Ik wilde graag weten of ze documenten over John Walz hadden, of dat ze een lijst hadden van alles wat hij had gebeeldhouwd, alleen voor mijn eigen persoonlijke interesses.”

Het bleek dat Mullins toegang had tot informatie die de Bonaventure Historical Society niet had, en de historische vereniging kon documentatie delen die ze niet had. Ze zei dat het interessant was om meer te weten te komen over haar oom en zijn leven, dood en begrafenis in Bonaventure.

Mullins had enige tijd als begraafplaatsgids voor Savannah Cruzers doorgebracht, maar moest vanwege zwangerschap daar afstand van doen. Door thuis te zijn met haar kinderen realiseerde ze zich hoeveel ze miste om te praten over de geschiedenis, symboliek en bezoekersetiquette in Bonaventure. Ze besloot onlangs haar kennis op TikTok te gaan delen en ging al snel van een paar honderd volgers naar een paar duizend.

Boo zaken: 2 Savannah-spookverhalen dienen als waarschuwende verhalen over geestelijke gezondheid

“De video’s die ik plaatste waarvan ik dacht dat ze het minst interessant zouden zijn, zijn degenen die iedereen erg leuk vond. Ik had geen idee dat iedereen zo bezig was met symboliek op het kerkhof. Ik dacht dat ik daarvoor raar was.”

Mullins hoopt dat haar video’s meer mensen aanmoedigen om de begraafplaats te bezoeken, maar ook dat ze zich bewust zijn van hoe ze de begraafplaats bezoeken. Ze heeft besproken hoe het achterlaten van bepaalde geschenken meer kwaad dan goed doet door de grafstenen of standbeelden langzaam weg te slijten. Ze hoopt ook dat haar video’s sommige mensen opleiden die denken dat de rondleidingen op de begraafplaats Bonaventure verpesten.

“Die mensen realiseren zich niet dat Bonaventure zonder de rondleidingen meer op Laurel Grove zou lijken. Als ze niet het geld en de spullen hadden om mensen letterlijk dingen te laten repareren, zou Gracie’s monument vervallen zijn omdat mensen er niet mee zouden ophouden het aan te raken, en we zouden het niet kunnen beschermen.”

Dat is So Savannah: Bonaventure Cemetery, de thuisbasis van enkele van de meest fascinerende legendes van de stad

In haar video’s legt ze uit hoe ze van de begraafplaats kan genieten, terwijl ze ook respect heeft voor de graven en de families die dierbaren daar begraven hebben.

“[Time away] Ik wilde beginnen te praten over de werkelijke geschiedenis en waarom de dingen zijn zoals ze zijn, hoe Bonaventure een plek is die bedoeld was om ontdekt te worden en bedoeld was voor mensen om binnen te komen en te bewonderen.”

Mullins miste nog steeds persoonlijke rondleidingen en zei dat ze op de lijst van vrijwilligers staat om rondleidingen over de begraafplaats te geven tijdens het gratis rondleidingsweekend van Bonaventure Historical Society dat één keer per maand wordt gehouden.

Boo zaken: William Kehoe, de Ierse legende achter het beroemde Savannah-spookverhaal

Hoewel de rondleidingen gratis zijn, verzamelen ze wel donaties die de historische samenleving helpen om de historische graven en monumenten te onderhouden.

Als je echter niet persoonlijk kunt bezoeken, zijn de TikToks van Mullins nog steeds een geweldige manier om Bonaventure te zien en te leren kennen.

Volg Erin Mullins op TikTok: @the.cemetery.lady

Ga voor meer informatie over de tourweekends van de Bonaventure Historical Society naar bonaventurehistorical.org/tours/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in