Tijdlijn van vetes, controverses en TikTok-drama

0
118


Een openbare, jarenlange vete tussen Hanna en haar voormalige vriend Jesi Smiles ontplofte online toen Hanna een telefoontje tussen hen lekte.

Een foto van Hanna naast een foto van Smiles.

Hanna en Smiles waren bevriend sinds 2014.

Schermafbeeldingen van YouTube


In juni 2021 lekte Hanna een drie uur durend telefoongesprek met haar voormalige vriend, YouTuber Jessi Smiles (echte naam is Jessi Vazquez), in een poging om een ​​jarenlange controverse tussen de influencers op te helderen.

Hanna en Vazquez werden vrienden toen Hanna nog actief was op Vine, maar kregen in 2014 ruzie nadat Hanna in een inmiddels verwijderde tweet zei dat ze sceptisch was over Vazquez’ beschuldigingen van verkrachting tegen een andere Vine-ster, Curtis Lepore, die later schuldig pleitte tot zware mishandeling.

Tijdens het gelekte telefoongesprek tussen de twee heeft Hanna naar verluidt haar excuses aangeboden aan Vazquez, en Vazquez accepteerde haar verontschuldiging.

Maar het telefoontje kon niet iedereen overtuigen.

In 2019, een fan genaamd Deanna getweet een beschuldiging die leek te verwijzen naar de inmiddels verwijderde tweet van Hanna. “Gabbie Hanna verkoos een verkrachter (een verkrachter die toegaf en een bekentenis schreef/tekende aan de politie) boven haar toenmalige beste vriend, die het slachtoffer was. En ze deed het niet alleen privé, maar in het openbaar”, schreef ze.

Hanna nam per direct bericht contact op met Deanna en ontkende dat ze ooit had getweet ter ondersteuning van Lepore en deelde screenshots van eerdere gesprekken die ze met Vazquez had gevoerd om haar beweringen te staven. Deanna deelde Hanna’s berichten vervolgens met Vazquez, die een schermopname van het gesprek tussen Deanna en Hanna in een YouTube-video liet zien. Vazquez zei dat Deanna de berichten met haar deelde omdat ze zich “gemanipuleerd” voelde door Hanna’s ontkenning van de tweet.

Hanna reageerde op Vazquez’ video-exposé in een inmiddels verwijderde tweet en verontschuldigde zich voor het sturen van screenshots naar Deanna en voor haar gedrag in het verleden.

Het gelekte gesprek van drie uur was opgenomen als onderdeel van een YouTube-serie genaamd ‘Confessions of a Washed-Up YouTube Has-Been’, waarin Hanna verschillende schandalen aan de orde stelde waar ze in de loop van de tijd bij betrokken was geweest. De serie is niet meer te bekijken.

Hanna bracht de jarenlange vete tussen haar en Vazquez opnieuw aan de orde in de video. De gelekte oproep bevatte een segment waarin Hanna beweerde dat Lepore en Vazquez haar op een gegeven moment probeerden te “chanteren”. Ze zei dat Lepore haar had gebeld en de audio van hun gesprek samen had bewerkt om het te laten klinken alsof Hanna zijn kant koos en de beschuldigingen van Vazquez niet geloofde.

Discussie over de vete tussen Hanna en Vazquez ontploft op Twitter in de dagen en weken nadat Hanna hun telefoontje had gelekt, waarbij veel gebruikers zeiden dat ze dachten dat Hanna ongelijk had over de manier waarop ze met de situatie omging.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in