Ticketmaster, TikTok-partner om gebruikers een nieuwe manier te bieden om evenementtickets te ontdekken en te kopen – TechCrunch

0
123


Ticketmaster en TikTok werken samen om een ​​in-app-functie te lanceren waarmee gebruikers evenementen kunnen ontdekken via de populaire korte video-app. Met deze nieuwe samenwerking kunnen TikTok-gebruikers tickets voor evenementen rechtstreeks via TikTok kopen. Creators kunnen nu zoeken naar relevante Ticketmaster-evenementen en bestemmingslinks toevoegen aan hun video’s. Ticketmaster zegt dat de nieuwe functie bij de lancering alleen beschikbaar zal zijn voor geselecteerde makers en in de loop van de tijd naar meer gebruikers zal schalen.

In aanmerking komende makers kunnen nu de optie “Link toevoegen” selecteren nadat ze op de nieuwe Ticketmaster-optie hebben getikt en deze hebben geselecteerd voordat ze een video plaatsen. Creators kunnen vervolgens naar elk evenement op Ticketmaster zoeken en vervolgens ‘Toevoegen aan video’ selecteren om de link toe te voegen. Zodra makers hun video hebben gedeeld, wordt de evenementlink linksonder weergegeven, zodat kijkers kunnen klikken en tickets kunnen kopen via een in-app-browser.

TikTok en Ticketmaster-partnerschap

Afbeeldingscredits: Ticketmaster

Ticketmaster zegt fans te willen bereiken op de platforms die ze het meest gebruiken, waaronder TikTok. Het bedrijf zegt ook dat de samenwerking organisatoren en makers van evenementen in staat zal stellen om kaartkopers op een nieuwe manier te bereiken. Veel artiesten en persoonlijkheden hebben zich al aangemeld om de ticketing-mini-app te gaan gebruiken, waaronder Demi Lovato, OneRepublic, Usher, Backstreet Boys, WWE en meer, zegt Ticketmaster.

Ticketmaster’s samenwerking met TikTok komt vijf maanden nadat het een nieuwe manier heeft gelanceerd voor gebruikers om live entertainment-evenementen op Snapchat te ontdekken. De functie koppelt gebruikers aan evenementen waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn op basis van hun voorkeuren. Als je iets vindt waarin je geïnteresseerd bent, kun je zien of je vrienden hetzelfde evenement hebben gevonden. Zodra je een evenement hebt gekozen, word je doorgestuurd naar de website van Ticketmaster om tickets te kopen.

De samenwerking van het bedrijf met TikTok maakt deel uit van zijn missie om de manier waarop fans evenementen ontdekken voortdurend te verbeteren op de platforms waarmee ze het meest communiceren. De partnerschappen van Ticketmaster met TikTok en Snapchat laten zien dat het op zoek is naar manieren om jongere gebruikers te bereiken en hen geïnteresseerd te krijgen in evenementen waar ze anders misschien niet van op de hoogte waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in