Theatermedewerker Texas is viral hit op TikTok met popcorn

0
78


Je kunt nog steeds de vaardigheden van vangen "de popcornman" in een TikTok die in slechts drie dagen miljoenen views heeft verzameld.

Je kunt de vaardigheden van “the Popcorn Guy” nog steeds vangen in een TikTok die in slechts drie dagen tijd miljoenen views heeft verzameld.

foto alliantie/dpa/foto alliantie via Getty I

Je was misschien een van de velen die het vervolg gingen zien Avatar afgelopen weekend, maar je bent waarschijnlijk niet getrakteerd op de vaardigheid van deze bioscooppopcornmeester die viraal gaat. Je kunt de vaardigheden van “the Popcorn Guy” nog steeds vangen in een TikTok die in slechts drie dagen tijd miljoenen views heeft verzameld.

De video begint met TikTok-gebruiker Oanderle, ook wel bekend als Oscar Leal, die net uit een vertoning komt Avatar: Weg van het water in het Century 16 Theater in Corpus Christi. Maar het was niet de film die Leal omver blies, maar een medewerker die bekend staat als “de Popcorn Guy”, die een popcornbestelling vervulde. Hij draagt ​​zelfs de titel op zijn naamplaatje in de bioscoop.

Wat kijkers vervolgens zien, is dat de Popcorn Guy kunstzinnig lagen popcorn en boter stapelt, afspoelt en herhaalt, in een emmer. Dit alles wordt gedaan op Celine Dion’s Grammy- en Oscar-winnende liefdesballad “My Heart Will Go On” uit de film uit 1997 Titanic. We zien dan Leal volledig verbluft door de vaardigheden van Popcorn Guy.

“Vergeet Salt Bae, we hebben Butter King”, luidde een opmerking.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in