The Guy Proud Appreciation Dance die TikTok doet oplichten

0
78


Elk jaar in augustus, aan het begin van het herfstsemester, houden universiteiten in het hele land een van de grootste weken in het Griekse leven – de spitsweek. Terwijl broederschapsbroeders en beloften strijden in vatstandwedstrijden, gaan studentenverenigingen daarentegen dansen om nieuwkomers te verwelkomen. Terwijl zingen en zingen al lang een traditie zijn tijdens de spits, in een recente TikTok-trend, nemen studentenverenigingen een tandje bij met gechoreografeerde dansroutines om te bewijzen dat hun hoofdstuk het waard is om mee te doen.

Hoewel veel van de TikTok-routines van de studentenvereniging kleurrijke spektakels zijn op moderne muziek, bracht het Chi Omega-hoofdstuk van de Universiteit van Utah sikjes tevoorschijn om afstand te nemen van de status-quo met hun waarderingsdans van Guy Fieri. De hilarische groep vrouwen verenigde zich, gekleed in hun mooiste Fieri-swag, dichtgeknoopt in vlammende shirts, vizieren, frosted-tip pruiken en nep gezichtshaar voor hun recital.

Na het originele bericht werd de virale video van het hoofdstuk opnieuw gepost door het officiële Flavortown TikTok-account, wat aantoont dat ze misschien wel de meest gekke, zij het door Flavortown goedgekeurde, studentenclub op de campus zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in