“Terrible Sandwich Video” krijgt 40 miljoen views voor Main Line Mom

0
39


Nieuws

Plus: “Dr. Oz draagt ​​een broek.” En meer nieuws waar de stad het over heeft (of zou moeten hebben).


een screenshot van de verschrikkelijke sandwichvideo op tiktok

Een screenshot van de “vreselijke sandwichvideo” op TikTok (afbeelding met dank aan Ricki Weisberg)

Ardmore Mom’s “Terrible Sandwich Video” gaat viral op TikTok

Weet je wanneer een heleboel mensen geobsedeerd lijken te zijn door een of andere gekke video die de ronde doet op TikTok en je geen flauw idee hebt waar iedereen het over heeft? Dat overkwam mij van het weekend.

Ik hoorde een paar mensen in de winkel praten over ‘de verschrikkelijke sandwichvideo’. Ik zag dat iemand er ergens iets over had gepost. Ik kan niet zeggen waar, want ik zat echt niet op te letten. Omdat ik normaal niet op zulke dingen let. En vanmorgen vroeg mijn 16-jarige zoon me: “Papa, heb je die vreselijke sandwichvideo gezien?”

Mijn interesse was pas gewekt toen ik hoorde dat de video over de vreselijke sandwich was gepost door een Ardmore-moeder. Ik woon minder dan tien minuten van Ardmore, dus belangrijk lokaal nieuws, toch?

Main Line-publicist Ricki Weisberg plaatste de bovenstaande video van haar zoon Abe vorige week op TikTok op de eerste schooldag. Het is eigenlijk een oude video van zijn eerste dag op de kleuterschool op Penn Valley Elementary School vijf jaar geleden. Ze plaatst het elk jaar voor vrienden en familie op Facebook, maar dit is de eerste keer dat ze naar TikTok gaat.

Je ziet Abe uit de bus stappen en in de armen van zijn aanbiddende moeder rennen. En de eerste woorden uit zijn mond: “Mama… verschrikkelijk broodje trouwens.” “Bedankt voor het laten weten”, reageert ze. Maar hij was nog niet klaar en voegde eraan toe: “Heel verschrikkelijk.”

“Ik heb de video gepost nadat hij vertrok naar zijn eerste dag van de vierde klas”, legt Weisberg uit. “En tegen de tijd dat hij die dag thuiskwam, hadden we al bijna een miljoen views.”

Vervolgens werd de video opnieuw gepost op Instagram en Twitter. Actrice Jennifer Garner deelde het op haar feed. Maandagochtend was de originele video van Weisberg op TikTok bijna 13 miljoen keer bekeken. En volgens haar is het gecombineerde totale aantal views op alle platforms, met alle reposts en zo, tot 40 miljoen in minder dan een week. De Sunday TODAY-show zond de video uit en Weisberg deelde plichtsgetrouw een nieuwe video van haar en Abe die reageerden op het segment.

Ja, het is een vreemde wereld.

“Ik hoop dat het moeders de kans geeft om zich los te maken”, merkt Weisberg op. “Er zijn zoveel moeders die zich hierin kunnen vinden.”

Wat betreft de boterham. Weisberg bevestigt het echt was slechte. Niet alleen slecht in de zin dat het niet aangenaam was voor de smaakpapillen. Maar slechte. Zoals in “uit”.

“Ik haastte me op het laatste moment om een ​​lunch voor hem in te pakken en ik besloot een boterham met boter en jam voor hem te maken”, zegt Weisberg. Ze legde verder uit dat Abe’s lerares had gevraagd om geen pindaproducten bij de lunch vanwege mogelijke allergieën in de klas. “Maar het bleek dat de boter oud en ranzig was. Ik had geen idee dat boter bederft totdat we thuis waren en ik het controleerde.”

Hier is Abe op zijn eerste dag van de vierde klas:

een foto van abe uit de verschrikkelijke sandwichvideo op tiktok

Abe van de “vreselijke sandwichvideo” op TikTok tegenwoordig. (Foto met dank aan Ricki Weisberg)

Veel plezier op school, Abe.

GOP Opscheppen dat Dr. Oz een broek draagt

Hé, als je geen positieve dingen meer te zeggen hebt over je kandidaat, moet je soms echt de bodem van het vat schrapen. Dat was het geval toen charlatan-kwakkandidaat Dr. Oz zaterdagavond bijeenkwam in Bucks County.

Voordat Dr. Oz op het podium sprong, maakte de Republikeinse senator John Kennedy uit Louisiana (nee, hij is geen familie) enkele opmerkingen. En hij nam de tijd om dat op te merken, wacht erop, “Dr. Oz draagt ​​een broek.” Dit was een prikje, als je het zo mag noemen, bij John Fetterman, die graag korte broeken draagt ​​op het campagnepad.

Ugh. November kan niet snel genoeg komen.

Disney-freaks, verenigt u!

Ik heb op de een of andere manier de Disney-kogel ontweken. Natuurlijk hebben mijn kinderen Disney-films gezien. Ik ben geen monster. Maar ze kwamen nooit in de hele Disney-merchandisingmachine of, God verhoede, de mogelijkheid van een bezoek aan Disney World. (Ik heb een vriend die een reis plant voor haar en tien andere familieleden, en het klinkt heel pijnlijk.)

Voor degenen onder u die zijn Disney gek, de gloednieuwe aankondiging van het Franklin Institute zou je blij moeten maken.

En van de Sportbalie…

Om te beginnen sluiten we vrijdag en zaterdag af. De Phils-wedstrijd van vrijdag tegen de Nats was de show van Edmundo Sosa, aangezien de Phils vroeg opstonden en er vervolgens in slaagden te voorkomen dat de Nats helemaal in hun reet kruipen voor een 5-3 overwinning. De wedstrijd van zaterdag was nog meer van de Sosa Show. De van de Cards verworven utility-infielder bleef pronken in het veld en op de plaat. De 8-5 overwinning was een stuk dichterbij dan het had moeten zijn. Connor Brogdon schakelde Nelson Cruz met drie slag uit met de honken vol voor de Nats in de 2e9. (Wees niet te opgewonden; het was de 12e overwinning van de Phils in 14 wedstrijden op de slechtste honkbal Nats.)

Temple’s voetbalteam, onder leiding van eerstejaarscoach Stan Drayton, boekte zaterdagmiddag 30-14 de eerste overwinning op de machtige Lafayette Leopards, nadat Drayton instapte in frisse QB EJ Warner, zoon van Hall of Famer Kurt Warner, die algemeen wordt beschouwd als de NFL’s grootste Assepoester-verhaal aller tijden. (Undrafted van de University of Northern Iowa, Kurt eindigde als MVP van de NFL voor zowel 1999 als 2001 en de MVP van Super Bowl XXXIV.)

De Union eindigde zaterdag met een rauwe 5-1 overwinning op Orlando, dat 6-1 had moeten zijn, afgezien van een waardeloos buitenspel.

We pauzeren nu even voor een moment van bewondering voor de wenkbrauwen van Eagles QB Jalen Hurts, die misschien wel de felste zijn in de professionele sport. En als je denkt dat felle wenkbrauwen er niet toe doen, heb je dit nog nooit gezien.

De Eagles-wedstrijd van zondag zelf, tegen de nederige Detroit Lions? Meer, eh, wenkbrauwverhogend dan het had moeten zijn. Hurts sprak zichzelf goed vrij, hoewel de aanval traag begon en de nieuwe aanwinst AJ Brown een bewonderenswaardig spel had, waaronder een vangst van 54 yard met nog minder dan een minuut te gaan in de eerste helft. Hoogtepunten waren ook de pick-six van de nieuwe cornerback James Bradberry halverwege het tweede kwart om de voorsprong met 21-7 te maken, en een prima verdedigend optreden van voormalig Temple-linebacker Haasan Reddick, die thuiskwam in Philly na korte stints met de Cardinals en Panthers.

Over de Panthers gesproken, ze speelden (onder coach Doug Pederson) tegen de nieuw geslagen Washington Commanders (met newbie QB Carson Wentz) op hetzelfde moment als de Eagles/Lions-wedstrijd, dus Eagles-fans/Wentz-haters stonden voor het dilemma van het kijken naar de Eagles-verdediging ontrafelt zich in het vierde kwartaal (die een interferentie-oproep tegen CJ Gardner-Johnson!) of we kijken hoe Wentz de commandanten probeert te winnen. Oh, de leedvermaak was dik!

Helaas bleef Carson een held zijn – maar dat deed Hurts ook. (Terwijl we het over NFL-haar hebben, zit Jaguars QB Trevor Lawrence zeker in ons beste team aller tijden.) Je moet dit zeggen voor Philly-fans: wat we ook beweren, we doen het nooit echt, echt geloven.

En over simultaan gesproken: de Phils speelden ook recht tegenover de Birds, zoals AP-sportverslaggever Dan Gelson de wereld liet weten via Twitter, maar de fans in Citizens Bank Park leken tevreden om de uren te verdrijven – en het zou uren duren, aangezien hun spel rond 14.00 uur werd stilgelegd en pas na 17.30 uur werd hervat – terwijl ze naar de Eagles keken op het gigantische scherm van het stadion. Het was een two-fer! Wat ons eraan herinnert ons af te vragen waarom, als je ‘Phillies’ googelt, de eerste vraag die opduikt deze is: hoeveel zou het kosten om de Phillies te kopen? Het antwoord: $ 2,3 miljard. Na de overstroming kwamen de Phils van achteren en kwamen van achteren en gingen uiteindelijk vooraan op een Alec Bohm-homer, en meer dan zeven uur nadat de wedstrijd begon, gingen de Phils naar huis met een 7-5 overwinning en de series-sweep. Raar! — Sandy HingstonLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in