Taylor Swift’s ‘Midnights’ albumtheorieën, TikTok-video’s

0
80


Foto: Amy Sussman/Getty Images

Taylor Swift gelooft niet meer in slaap; ze onderschrijft late nachten met haar aankomende album, middernacht, wat betekent dat ze eindelijk haar fans inhaalt die de hele nacht religieus opblijven in afwachting van nieuwe sociale-media-aanwijzingen, legitieme fantheorieën en, de laatste tijd, TikToks van Swift zelf, viel om middernacht zonder waarschuwing. Het nieuwste project voor Swifties? Proberen te achterhalen welke data voorafgaand aan de middernacht vrijlating kan een paasei zijn. 13 mei mag niet meer gebeuren! Terwijl alle paaseieren en theorieën nog steeds samenkomen, is hier alles wat we tot nu toe over het album weten. We zullen vaak updaten – waarschijnlijk rond middernacht.

Na een aankondiging van een verrassingsalbum op de VMA’s van dit jaar, brengt Swift haar tiende album uit, middernacht, om middernacht EST op 21 oktober.

Swift aangekondigd middernacht zou 13 nummers hebben, maar ze deelde de namen van de eigenlijke nummers niet. Sommige fans speculeerden dat de namen van de nummers ‘Track One’, ‘Track Two’ enz. zouden zijn. Toen ze echter een TikTok met vinylplaten in beperkte oplage plaatste, werden delen van de video vervaagd om de namen van de nummers te verbergen. Als je dichterbij de wazige sporen komt, kun je zien dat ze veel langer zijn dan op de mock-upfoto.

Ze heeft een geschiedenis in het werken met Target voor exclusieve merch. De Reputatie tijdperk had tijdschriften met een Swift-thema, en de Minnaar tijdperk had de Minnaar tijdschriften. Target heeft aangekondigd dat het speciale editie lavendel vinyls en cd’s gaat verkopen; de laatste zal drie bonusnummers hebben: een origineel nummer en twee remixes (laat dit alsjeblieft geen “wilg” deel twee zijn).

Leuk dat je het vraagt! Gebaseerd op de drie speciale editie-platen met nieuwe albumhoezen, middernacht kan geïnspireerd zijn door de muziek van de jaren ’60, ’70 en ’80. TikToker @mrperfectlyfine13 wees erop dat de elektrische piano (een Wurlitzer 206A) waar Swift naast ligt in de jadegroene hoes, werd vervaardigd tussen het midden van de jaren ’70 en het begin van de jaren ’80. Indien gebruikt, het geluid van middernacht lijkt misschien meer op de Carpenters of de mama’s en de papa’s, zoals TikToker @kelseylikesthings opmerkte. Swift onthulde dat de achteromslagen van het vinyl in speciale editie een klok worden, en de nieuw uitgebrachte afbeeldingen bevestigen schijnbaar de ’60 tot ’70 geluid.

Target classificeerde het album als pop, maar zoals TikToker @thethriftyswiftie opmerkte, folklore, voor altijden Onverschrokken (Taylor’s versie) worden gecategoriseerd als popalbums, ondanks dat hun geluiden erg van elkaar verschillen.

Volgens een TikTok die Swift op 16 september overdag liet vallen, werkte Jack Antonoff met haar samen middernacht. Een niet-geïdentificeerde jarige heeft ook op de een of andere manier aan het album gewerkt, maar fans krijgen alleen de arm van een man in de hoek van de video te zien. Zou het Justin Vernon kunnen zijn? Waarschijnlijk. Er zijn echter geen formele samenwerkingen bevestigd. Nadat geruchten de ronde deden dat de 1975 een cameo zou maken, ontkende Matt Healy dat hij op het album zou staan. Maar Swift is er trots op dat ze de paaseieren ruim van tevoren heeft achtergelaten, en daarom is het nummer op de achtergrond van die TikTok interessant – ‘life you lead’ lijkt op een debuutnummer van een mysterieuze nieuwe artiest genaamd ‘niceboy ed’. Is hij een potentiële artiest? Had Swift iets met het nummer te maken? Is hij… Joe Alwyn?

Ondanks de eindeloze hoeveelheid blinde items over een aanstaande megatour, heeft Swift geen aankondigingen gedaan.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in