Taylor Swift zorgt voor nieuwe TikTok Mastermind-trend

0
12


gepubliceerd: 2022-10-28T13:22:57

Bijgewerkt: 2022-10-28T13:23:44

Taylor Swift’s nieuwe album Midnights heeft geleid tot een TikTok-trend rond het nummer ‘Mastermind’, terwijl TikTokers onthullen hoe ze in een aantal relaties zijn gekomen. Al is niet iedereen fan.

Terwijl TikTok is uitgegroeid tot een alledaagse app voor sociale media voor iedereen, zijn veel gebruikers niet verlegen geweest om hun persoonlijke verhalen en relaties te delen.

Natuurlijk zijn sommigen extreem viraal gegaan – niemand zal de Couch Guy TikTok snel vergeten – terwijl TikTokers elkaar proberen te verslaan. Nu Taylor Swift haar langverwachte Midnights-album uitbrengt, hebben haar teksten nieuwe trends en geluiden voortgebracht die TikTokers kan gebruiken.

Een van degenen die momenteel de app voor het delen van video’s overneemt, heeft te maken met het nummer Mastermind, waar Swift’s teksten in een deel praten over het aangaan van een relatie “door ontwerp”, hoewel het lijkt alsof het een ongeluk is, of zelfs vertrouwen.

Wat is de Taylor Swift Mastermind-trend van TikTok?

Welnu, sommige TikTokers hebben de tekst overgenomen en gerelateerd aan een aantal van hun eigen relaties – voornamelijk in het geval van ‘vriendjesovernames’.

Een TikToker beweerde dat ze haar vriend een bericht had gestuurd met aanbevelingen van ’20 boeken’ nadat hij ze op Instagram had opgezocht. Ze had zijn berichten grondig onder de loep genomen om zijn favorieten door te sturen en ‘indruk op hem te maken’, ook al had ze er geen gelezen.

“Ik bracht hem een ​​boek om te lenen omdat ik wist dat het een tweede date zou garanderen en me aan zijn gedachten zou houden tot Thanksgiving en nu zijn we getrouwd,” zei ze.

Een ander beweerde dat ze haar moeder zover had gekregen dat ze haar vriend inhuurde als wiskundeleraar, zodat ze samen tijd konden doorbrengen. “We zijn al bijna drie jaar aan het daten”, voegde ze eraan toe.

Een bericht van TikToker lyssieloooo is meer dan 1 miljoen keer bekeken en vertelde hoe ze een band op Spotify vond, de woorden van hun liedjes leerde en ze in haar Instagram-verhalen tagde om een ​​date te beveiligen.

“Ik vertelde hem dat ik niet echt iets wist over zijn muziek en nu zijn we al twee jaar aan het daten”, zei ze in de post.

Sommige gebruikers hebben verder advies ingewonnen bij de virale TikToks en vroegen om meer tips en achtergrondinformatie over de verhalen. Niet iedereen is echter een fan van de berichten.

“Idk, ik wil geen spelletjes hoeven spelen om liefde te vinden”, zei een van hen. “Ik heb het gevoel dat sommige van deze verhalen gedramatiseerd zijn voor de trend”, merkte een ander op. “Ik denk dat deze schattig zouden zijn als de meisjes echt aandacht zouden besteden aan de dingen die de jongens leuk vonden. Alsof ze de boeken echt hebben gelezen of naar de muziek hebben geluisterd enz. Dit is gewoon raar en liegen IMO, “voegde een ander eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in