Taylor Swift heeft TikTok beste nieuwe trend gecreëerd: “I’m the problem”

0
95


Taylor Swift heeft streaming- en verkooprecords gebroken na de release van haar tiende studioalbum middernachtop 21 oktober, dus het is geen verrassing dat haar eerste single Anti held neemt TikTok over.

Het derde nummer van het album duikt in Swift’s onzekerheden die de meesten van ons ervaren, waarbij ‘Anti-Hero’ het hoofdpersonage is van een verhaal maar geen typische heroïsche eigenschappen bezit.

“Ik denk niet dat ik eerder zo ver in mijn onzekerheden in dit detail ben gedoken”, zei Swift in een behind-the-song video over de track. “Ik worstel met het idee me geen mens te voelen.”

Meld u aan voor onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

Sinds de release van het nummer en de muziekvideo hebben de refreinteksten “It’s me, hi, I’m the problem, it’s me,” ertoe geleid dat mensen meezongen met het nummer en toegeven dat zij het probleem zijn of hilarische redenen aandragen over waarom zij het probleem zijn.

Tot nu toe zijn er meer dan 79.000 TikTok-video’s met de Anti held nummer, terwijl het nummer viraal blijft gaan – en Swift zelf heeft zelfs deelgenomen aan de trend op YouTube Shorts.

Sommige beroemdheden hebben ook deelgenomen aan de trend:

Penn Badgley

In een verwijzing naar Swift’s muziekvideo, Jijen Roddelsteracteur Penn Badgley herschiep een van de gedenkwaardige scènes waarin Taylor op de vlucht slaat voor de geesten en de voordeur opent, alleen om zichzelf te ontmoeten waar twee een gesprek hebben met de tekst “It’s me, hi, I’m the problem it’s me.”

Voor zijn versie opent Badgely de deur om zichzelf te begroeten die een baseballpet draagt ​​- dit is misschien een verwijzing naar zijn Jij karakter Joe Goldberg, die velen zullen beamen, is het probleem, aangezien hij een seriemoordenaar en stalker is.

Het was Badgely’s eerste video op TikTok en het heeft 713.000 views ontvangen, evenals Swift’s goedkeuring die opmerkte: “OMG”, met een emoji van hartogen.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon is een bevestigde Swiftie als de Legaal blond en De ochtendshow acteur plaatste een video van zichzelf op TikTok terwijl ze luisterde naar middernacht.

Met behulp van een photobooth-filter zong ze mee met de Anti held refrein en in het bijschrift schreef: “Saturday Mornings with Midnights.”

De video heeft 993.000 views en veel reacties van Swifties die enthousiast zijn om te ontdekken dat Witherspoon een Taylor Swift-fan is.

Ondertussen hebben velen video’s gepost waarin ze de redenen noemen waarom ze het probleem zijn – hier zijn enkele van onze favorieten.

Taylor Swift-fans streamen middernacht op het werk

@taylorswiftclub

Eerste dag terug op kantoor post #tsmidnights release! 🌙 #swiftie

Nadat Swift viel middernachthet is veilig om te zeggen dat het album op repeat staat voor Swifties en het TikTok-account @taylorswiftclub plaatste een clip over het luisteren naar het op het werk.

“Wie blijft Taylor Swift spelen?” een medewerker vroeg waar de medewerker – wie heeft middernacht op zijn laptop – draaide zich vrolijk om en mompelde trots de tekst “It’s me, hi, I’m the problem it’s me.”

“Eerste dag terug op kantoor na #tsmidnights release!” De TikToker schreef en de video heeft 395.000 views.

Daten en relaties

@keepingupwithhopie

ik ben het, hallo! ik ben het probleem, ik ben het #taylorswift #midnights #antihero #relationships #nyc #aries #anxiousattachment

De Anti held songteksten bieden een perfecte sjabloon voor mensen om te delen waarom zij het probleem zijn als het gaat om relaties en daten.

TikToker Hope (@keepingupwithhopie) plaatste een video met het nummer dat bijna 200.000 keer is bekeken, waar ze lip-gesynchroniseerd met het nummer terwijl ze brutaal een zonnebril opzette en in de tekst op het scherm toevoegde: “Als er geen bewijs is dat hij dat niet doet ik mag je niet, maar je hebt een angstige hechtingsstijl.”

Altijd te laat komen

Op tijd klaar zijn is voor sommige mensen een strijd, zoals TikToker Chloe (@allchloerose) toegaf in haar video met de Anti held songteksten terwijl ze zichzelf filmde terwijl ze lippenstift aanbracht.

“Ik verlaat het huis om 11.15 uur in de hoop er om 11 uur te zijn”, schreef ze in de tekst op het scherm en grapte in het bijschrift dat haar te laat komen “Mijn giftige eigenschap” is, waarbij de post 67.000 views kreeg.

IJskoffie drinken in de koudere maanden

@luciebfink

Ik ben het. 👋 Hallo ️ Ik ben het probleem.🧊 #tsantiherochallenge #itsme #itsmehi #imtheproblem #icedcoffee #coffeeaddict @Taylor Swift

Terwijl de temperaturen buiten kouder worden, zullen we allemaal koude dranken ruilen voor warme – hoewel niet iedereen zoals TikToker Lucie (@luciebfink) in haar opmerkte Anti held trendvideo.

Sommigen van ons geven gewoon de voorkeur aan de smaak van koffie als het ijskoud is, aangezien Lucie een ijskoude latte voor zichzelf maakt en deze drinkt terwijl ze in lagen is gewikkeld en een wollen muts en een paar handschoenen draagt ​​terwijl ze Swift’s songtekst zong over het “probleem zijn”. .”

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in