Target partners met NC A&T voor nieuwe TikTok-serie

0
58


In een nieuwe Target TikTok-serie namen NC A&T-studenten deel aan uitdagingen op de campus waarbij studenten koffers met back-to-school essentials openden. De video speelt komiek Darren Brand, ook bekend als Big Baby.

@doelwit

#TargetDrop is TERUG! Deze keer verrasten we @NC A&T campus, met trotse alumni @Darren Brand, om studenten te helpen zich voor te bereiden op het nieuwe semester. #AggiePride

♬ origineel geluid – doel

Target werkt samen met hogescholen als onderdeel van de activering op de campus, en in hun recente daling bevinden ze zich op de campus van NC A&T.

“We doen een ‘Target Drop’. In wezen promoten we ons back-to-college-assortiment”, zegt Maya Moss, Talent and Diversity Recruiting Strategist voor Target. “We doen dit meestal met influencers en sturen ze deze grote koffers, maar we wilden samenwerken met NC A&T en dit niet alleen op een universiteitscampus doen, maar op de campus van een HBCU.”

Moss is verantwoordelijk voor de strategie wanneer hij samenwerkt met verschillende scholen en werkt op de set om ervoor te zorgen dat het filmen soepel verloopt en dat de producten die worden gedistribueerd resoneren met de studenten.

Een van deze uitdagingen was het kiezen van een outfit voor een sollicitatiegesprek, thuiskomst en een netwerkevenement. Na de uitdagingen kregen de deelnemers een Target-cadeaubon.

In een andere uitdaging kregen studenten de kans om een ​​mysterieprijs mee naar huis te nemen.

“We hebben een vrijgaveformulier getekend. Toen deden we drie takes van ons rennend van Williams [Dining Hall] naar waar de koffers stonden opgesteld in de Holland Bowl”, zegt Debi Breland, junior strafrechtstudent. “We kozen koffers en moesten raden wat erin zat.”

De koffers waren gevuld met een verscheidenheid aan weggeefacties, van snacks tot benodigdheden voor slaapzalen, tot spelsystemen.

“Ik kreeg mac en cheese en de man naast me kreeg een Nintendo Switch, maar ik was niet zo overstuur omdat ik de koffer mocht houden,” zei Breland. “Ik deed ook mee aan de strijkwedstrijd en won twee kledingrekken en twee Target-cadeaubonnen. Het was zeker een ervaring. Nu kan ik zeggen dat ik in een Target-commercial heb gezeten.”

In de advertenties is komiek Darren Brand te zien, die bekend staat om zijn optreden in zes seizoenen van de populaire MTV-show Wild ‘N Out. Merk is ook een NC A&T Alumni.

“Hij is een erg relaxte kerel en zeker grappig,” zei Breland.

Target heeft ook werkgelegenheid voor studenten. Moss mocht spreken over het stageprogramma gericht op bepaalde studenten.

“Onze stage vindt elke zomer plaats en we hebben meestal stagiaires die opgroeiende senioren zijn,” zei Moss. “We bieden stages in marketing, merchandising, financiën en technologie.”

Een NC A&T-student kreeg de kans om als productieassistent aan de set van de commercial te werken via het schaduwprogramma ‘Double the Line’ van Target op de set.

“De eerste dag kon ik het creatieve proces doorlopen en het team ontmoeten, evenals de influencer waarmee we werkten”, zegt Danaesha Lucas, senior student journalistiek. “Ik heb ook de kans gehad om te helpen bij het uitkiezen van de kledingkast voor een van de uitdagingen.”

De Target Drop maakt ook deel uit van Target’s inzet voor rassengelijkheid. De samenwerking van Target met NC A&T is ontworpen om een ​​ruimte te creëren waar studenten zich vertegenwoordigd voelen in hun producten, marketing en winkelervaringen.

“Een verscheidenheid van de merken die in de games en uitdagingen te zien waren, waren eigendom van en opgericht in het zwart”, zei Moss.

De nieuwe video is vandaag gedropt op TikTok van Target.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in