Tana Mongeau plaagt Monty Lopez met Sheri Easterling ‘BFFR’ TikTok

0
92


Tana Mongeau heeft contact gemaakt met de moeder van Addison Rae, Sheri Easterling, in een nieuw TikTok-duo dat Monty Lopez plaagt.

Tana bevond zich in het midden van een familievete in augustus, nadat ze op sociale media heen en weer ging met Addisons vader en de oorlog met hem verklaarde nadat hij haar ‘lichaamstelling’ had genoemd.

Sindsdien zijn er veel grappen gemaakt ten koste van Monty, waarbij rapper Yung Gravy Sheri meenam naar de VMA’s, waar hij werd gezien terwijl hij een knuffel met haar deed op de rode loper.

Nu is Tana er weer mee bezig en plaatst ze een samenwerkingsvideo naast Monty’s ex.

Tana stuurt schot op Monty Lopez met TikTok-clip

De influencer plaatste de clip op 4 september op TikTok en Instagram, met een origineel stukje audio waarop ‘BFFR’ staat.

Zoals de clip laat zien, staat dat acroniem voor “Be f**king for real”.

In de reacties staat ook een reactie van Easterling, die vier hartjes-emoji’s stuurde.

Een andere TikToker met meer dan 900.000 volgers, Jessie Paege, zei: “OMG, ik hou van dit duo.”

Een fan voegde toe: “Elke keer dat iemand een schandaal heeft, plaatst Tana altijd een selfie of video met hen. Faalt nooit.”

Gedurende het zeer openbare familiedrama heeft de beroemde dochter van Sheri en Monty, Addison Rae, haar stilzwijgen over de kwestie niet verbroken. Een bron heeft echter beweerd dat ze zich diep “beschaamd” voelt door de situatie.

Monty Lopez was er snel bij om terug te schieten op sociale media, eerder Yung Gravy uit te nodigen voor een bokswedstrijd met influencers, en zei zelfs dat hij een diss-track over de rapper zou uitbrengen. Of hij zal reageren op deze nieuwste TikTok valt echter nog te bezien.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in