Taco Bell’s Mexican Pizza en TikTok Musical komen terug

0
111


Afbeelding voor artikel getiteld Taco Bell's Mexican Pizza is terug in de maak - en zo ook de TikTok-musical

Foto: Taco Bell

Taco Bell heeft een manier om met onze emoties te spelen. Geliefde menu-items gaan weg en komen dan links en rechts terug – meest recentelijk de Mexicaanse pizza terug? tot grote fanfare in mei alleen om snel weer verdwijnen omdat de vraag te groot was. Taco Bell’s TikTok-musical met in de hoofdrol Dolly Parton, Mexicaanse pizza: de musical, ging door een soortgelijke cyclus. Eerst werd aangekondigd dat het op 26 mei in première zou gaan en daarna Taco Bell heeft het uitgesteld de dag dat het zou worden vrijgegeven. Wel, noteer in je agenda, want volgens Gevolg van Geluidzowel de musical als het menu-item keren terug op 15 september – en het klinkt alsof deze keer de Mexicaanse pizza terug is voor goed.

Alles wat we weten over de Taco Bell TikTok-musical

Vandaag gaf Taco Bell niet alleen een voorproefje van een van de nummers van de musical op zijn TikTok-account met muzikanten Abigail Barlow en Emily Bear, maar gebruikte dat nummer ook om aan te kondigen dat de Mexican Pizza eraan komt rug… voor altijd.

“De Mexican Pizza is terug om voor altijd bij je te zijn”, zegt Abigail Barlow. “Dus natuurlijk hebben we er een liefdesliedje voor geschreven”, antwoordt Beer. Het nummer gaat dan veel harder dan waar het recht op heeft.

Volgens Consequence of Sound, de musicalsterren Dolly Parton, Doja Cat een Mexicaans Pizza volkslied van haar eigen), en TikToker Victor Kunda, die in maart de aandacht trok van Taco Bell toen hij een video plaatste waarin hij het lied van Doja Cat als een musical voorstelde. Zeer vooruitziend, Victor!

Het losse verhaal van de musical is extreem meta en volgt het “schrijnende” verhaal van de mensen die vochten om de Mexicaanse pizza terug te brengen via (je hebt het geraden) TikTok. De musical zou oorspronkelijk maar uit twee acts bestaan, maar Taco Bell heeft een verrassende extra derde act toegevoegd om de vertraging in de release goed te maken.

Er is weinig informatie beschikbaar over de looptijd en het aantal nummers dat kijkers kunnen verwachten, maar vreemd genoeg is er een precedent waaruit we contextuele aanwijzingen kunnen trekken: TikTok’s onofficiële Ratatouille-musical bevatte 12 originele nummers, terwijl De onofficiële Bridgerton-musical bevatte 15 nummers, ook mede geschreven door Barlow en Bear; iWe kunnen gerust zeggen dat we iets soortgelijks kunnen verwachten voor het project van Taco Bell. Barlow en Bear wonnen ook een Grammy voor hun Bridgerton-project – als ze dat succes herhalen voor deze soundtrack moet het de geschiedenis ingaan als de eerste snel-op voedsel geïnspireerde Grammy.

Mexicaanse pizza: de musical gaat in première op Taco Bell’s TikTok op 15 september om 20.00 uur EST, dezelfde dag dat de Mexican Pizza terugkeert voor goed. Hier houden we Taco Bell aan beloften. Now dat zullen we snel doen hebben een blijvend artefact van deze tumultueuze tijd in het bestaan ​​van de Mexicaanse pizza dankzij Dolly Parton, Doja Cat en TikTok.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in