Sugar and Spice: 10 Pittige TikTok-boeken

0
85


Deze inhoud bevat gelieerde links. Wanneer u via deze links koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

TikTok stuwt allerlei boeken naar de bestsellerlijsten. Maar ben je in het konijnenhol van #spicybooktok gevallen? Het voelt alsof iedereen dat heeft. Zelfs mijn plaatselijke boekhandel heeft een tafel gewijd aan pittige TikTok-boeken waar lezers om vragen. Gezien de manier waarop mensen taal coderen op TikTok om censuur te ontwijken, bijvoorbeeld door ‘seggs’ voor ‘seks’ te gebruiken, is het niet zo verwonderlijk dat ‘pittig’ het codewoord is geworden voor seksueel expliciet. Zorgt die codering voor verwarring? Het deed het zeker voor mij. Ik heb wat tijd besteed aan het zoeken naar pittige TikTok-boeken, en wat ik vond was wild.

Allereerst werd ik eraan herinnerd dat het samenstellen van boekenverzamelingen, ze categoriseren en aanbevelen allemaal vaardigheden zijn. Bibliothecarissen en boekverkopers maken van deze vaardigheden hun voorraad en handel. Maar rando’s op TikTok? Hé jongen. Ik zag boeken voor jonge volwassenen zonder seksuele inhoud die als pittig werden bestempeld, romances waarvan ik dacht dat ze een tikje verder waren dan volledig kuis en die als pittig werden bestempeld, en nog veel meer gekke aanbevelingen. Het is duidelijk dat iedereen zijn eigen statistieken heeft als het gaat om expliciete inhoud. Toch ga ik ervan uit dat mensen die pittige TikTok-boeken willen, boeken willen waarin de seksscènes een substantieel deel van het boek uitmaken. Meer dan de vage definitie van kruiden, de stapels boeken die ik in video na video zag, waren repetitief, om nog maar te zwijgen van overweldigend recht en wit. Het vergt wat doorzettingsvermogen om door die ondiepe poel te waden, maar als je eenmaal in het diepe bent, zijn er boeken waarvan ik vermoed dat de meeste mensen het erover eens zullen zijn dat ze inderdaad pittig zijn. Onder deze keuzes is er een behoorlijke hoeveelheid knik, taboe, menage en polyamorie. Dus, met alle excuses aan de Duin fans die er zijn, het kruid moet stromen.

suikerooms boekomslag

Sugar Daddies van Jade West

Van een suggestieve omslag gesproken! Carl en Rick zijn slechts een paar hete kerels in een relatie, en ze plaatsen een advertentie op een suikeroomwebsite. Katie beantwoordt hun advertentie, ervan uitgaande dat zij de Little Miss Right is die ze zoeken. Ze kan omgaan met zakelijke schema’s, verwend worden, en haar vaders’, ahumneigingen, maar kan ze alle emoties aan die deze relatie haar geeft?

nabuurschap boekomslag

Neighbourly door Katrina Jackson

Terwijl buren is het tweede Erotische Accommodaties boek, het staat op zichzelf. Heaven en Calvin verhuizen naar een duplexwoning in een nieuwe stad, waar Tasha en Steven hun nieuwe buren zijn. Al snel ontdekken Tasha en Heaven de onmiskenbare vonk tussen hen. En hun liefhebbende partners ondersteunen hun verkenningen. Het mooie van deze novelle is dat sommige personages stress hebben in hun leven over zaken als financiën, maar alle relaties zijn solide, liefdevol en niet de bron van angst.

een dame van rooksgrove landhuis boekomslag

Een dame van Rooksgrave Manor door Kathryn Moon

Ik ga niet liegen; dit boek heeft niet veel plot. Wat het wel heeft, is Esther, een Victoriaanse dame die naar een huis met een slechte reputatie verhuist. Dat huis zit vol met allerlei soorten monsters – een onzichtbare man, een vampier en een sfinx onder hen. Esther is niet bang voor monsters. In tegendeel. Alexa, speel ‘Monster Mash’.

duw boekomslag

Druk door Nyla K.

Als algemene regel dring ik er bij lezers op aan om op zoek te gaan naar inhoudswaarschuwingen voor deze boeken. Deze is bijvoorbeeld niet voor mensen die gevoelig zijn voor ontrouw. Want in dit boek krijgt een vader het vriendje van zijn dochter. Maar het komt goed! De vrouw doet ook mee. Ja, het is taboe en verboden romantiek, maar het is ook echt een reis van zelfontdekking voor de personages.

toevluchtsoord boekomslag

Haven van Rebekah Weatherspoon

haven start de Beads and Bondage-serie, dus je weet waar je aan toe bent. Het koppelt stadsmeisje Claudia aan bergman Shep. Bij het begin boordevol actie is Claudia op de vlucht voor moordenaars en staat ze voor de deur van Shep. Ze gaan akkoord met een week seks om de chemie die ze hebben te verkennen en om het trauma van recente gebeurtenissen te verwerken. Als je geïnteresseerd bent in seks als helende handeling, dan is dit de serie voor jou.

boekomslag priester

Priester door Sierra Simone

Hier is de taboe hete priester romantiek voor de vlooienzak fans. Ik waardeer deze boekenreeks vanwege de eerlijke worsteling met het conflict binnen de grenzen van het katholicisme tussen een gelovig leven willen leiden en een seksueel wezen zijn. Tegelijkertijd is dit boek er echt om een ​​aantal handelingen weer te geven die de meeste mensen met enige band met de kerk ronduit zullen choqueren. Want als Poppy opduikt bij de biecht van pater Bell met een paar dingen om van haar borst te krijgen, kunnen de twee die bel niet luiden.

verstrikt boekomslag

Verstrikt door Tiffany Roberts

Dingen om te weten: deze is een langzame verbranding. Er is veel wereldopbouw en politieke intriges onder buitenaardse wezens die als spin-centaur-mensen zijn? Maar als je geïntrigeerd bent door hoe de Ice Planet Barbarian-serie een plons heeft gemaakt op TikTok, dan is dit de volgende serie om op te pikken. Ivy, een ruimtekolonist, stort neer op de planeet van Ketahn. Terwijl hij haar uit de cryoslaap wekt, vreest ze dat ze op het punt staat te worden opgegeten door deze gigantische spin-centaur-persoon. Maar spinnen maken hun eigen touwen, dus je kunt misschien raden in welke richting deze gaat.

gedraaide liefdesboekomslag

Twisted Love door Ana Huang

Dit pittige boek waarmee de Twisted-serie begint, is voor lezers die genieten van die bezitterige alfa-persoonlijkheid in hun fictieve mannen. Het wordt veel gespeeld op TikTok vanwege die knorrige / zonneschijn, “Ik haat iedereen behalve jij” dynamiek die veel mensen echt graven. Deze romance volgt Alex, die gedwongen wordt om voor de zus van zijn beste vriend, Ava, te zorgen. Ze hebben allebei een duister verleden maar vinden hun weg naar elkaar, met onderweg enkele spannende momenten.

je vader zal boekomslag maken

Je vader zal doen door Katee Robert

Katee Robert is goed vertegenwoordigd tussen pittige TikTok-boeken, omdat ze echt weet te leunen in taboes waar mensen over willen lezen. Als papa knik in je straatje is, is dit het boek voor jou. Lily ontdekt dat haar verloofde haar bedriegt. Dus besluit ze dat het tijd is om te handelen naar de fantasie die ze al jaren koestert: zijn vader verleiden. Ik zou meer kunnen zeggen, maar het zouden vooral vlamemoji’s zijn.

Wasserij Daze boekomslag

Wasserij Daze door Tanzania Glover

Hier is een goede, ouderwetse romance tussen vrienden en geliefden met veel pit. Daren en Sid raakten bevriend terwijl ze tegelijkertijd de wasruimte in de kelder van hun gebouw gebruikten. Het is de klassieke ontmoet schattig! (Toen ik in een flatgebouw in New York woonde met een wasruimte in de kelder, ontmoette ik helaas alleen maar gigantische kakkerlakken.) Maar als je leest waar hun vriendschap in verandert, zal de wasdag nooit meer hetzelfde zijn.


Ik hoop dat je geniet van deze bonafide pittige TikTok-boeken! Als het vinden van boeken op TikTok intimiderend is, hebben we je gedekt. We bieden een overzicht van TikTok-romans en geven aanbevelingen die verder gaan dan populaire TikTok-boeken. Als je op zoek bent naar meer pit, hebben we een geweldige lijst met stomende romances. Als variëteit het kruid van het leven is, dan zal een variëteit aan kruiden dingen zeker opvrolijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in