Stream verticale video naar Instagram en TikTok met de YoloLiv Instream

0
142


Yololiv is gespecialiseerd in het produceren van alles-in-één apparaten waarmee je video kunt streamen, opnemen en monitoren. De meeste apparaten richten zich op YouTube, Facebook en Twitch. Onlangs kondigde het bedrijf zijn nieuwste product aan, de YoloLiv Instream. Met dit apparaat kun je rechtstreeks opnemen, monitoren en streamen naar Instagram en TikTok met verticale video.

De YoloLiv Instream is misschien wel het eerste apparaat waarmee je een opstelling met meerdere camera’s kunt gebruiken om live content naar Instagram en TikTok te streamen. Hoewel er verschillende apps en software zijn waarmee je live content naar Instagram kunt streamen, zijn deze methoden in strijd met de Instagram-richtlijnen. In wezen is er een grote kans dat je Instagram-account volledig kan worden verbannen als je deze methoden gebruikt, dus ze worden niet aanbevolen.

De Instream slaagt erin deze problemen op te lossen door rechtstreeks naar de apps te streamen via het Android-besturingssysteem. De Instagram- en TikTok-apps zijn op het toestel geïnstalleerd, dus professionele camera’s en streaming met een multicam-opstelling schenden geen enkele richtlijn.

Wat meer is, is dat de Instream is ontworpen om native verticale video te streamen tot 1080p 60 frames per seconde. Als je een “juiste” camera gebruikt, moet je deze natuurlijk ook oriënteren om verticaal te kunnen fotograferen.

Bovendien kan dit allemaal worden gedaan zonder dat een computer of zelfs een smartphone nodig is. Je hebt alleen een stabiele internetverbinding nodig om verbinding te maken en te streamen met de Instream.

De Instream wordt geleverd met een breed scala aan poorten en aansluitingen, zoals twee HDMI-ingangen, USB-C voor opladen, microfoon- en hoofdtelefoonaansluitingen, een lijningang, een HDMI-uitgang, een SD-kaartsleuf, een simkaartsleuf en een USB-A-poort. Het grootste kenmerk is echter het 7-inch touchscreen-display. Met dit display kunt u niet alleen de stream volgen, maar ook de stream beheren en controleren.

Interessant is dat de SD-kaartsleuf meerdere toepassingen biedt. U kunt het niet alleen gebruiken om bepaalde afbeeldingen, foto’s en zelfs video-inhoud op te slaan die in de stream kan worden gebruikt, maar u kunt ook rechtstreeks opnemen op de SD-kaart. Je kunt niet alleen streamen naar Instagram en TikTok, maar je kunt de beelden ook tegelijkertijd opnemen als je deze na de livestream ergens anders wilt uploaden.

Dit alles komt op een enigszins forse prijs. Aangezien dit echter een uniek apparaat is waarmee je iets kunt doen dat geen enkel ander apparaat of andere software doet, is het misschien de moeite waard voor degenen die serieus bezig zijn met het produceren van hoogwaardige inhoud voor Instagram en TikTok.

Je kunt de jouwe vooraf bestellen voor $ 1.298 via deze link hier.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in