Stewardess gaat viraal op TikTok omdat ze de smerigste plek in een vliegtuig onthult

0
81


Een stewardess ging viraal op TikTok voor het onthullen van het oppervlak van commerciële vliegtuigen dat gastheer is voor de meeste ziektekiemen.

Mensen hebben vliegtuigen altijd beschouwd als door bacteriën geteisterde, smerige plaatsen. Commerciële vliegtuigen zijn immers knooppunten van openbaar vervoer die passagiers van over de hele wereld bedienen. Vuilheid lijkt een gegeven.

De wereldwijde pandemie lijkt echter iedereen een waardevolle les in reinheid te hebben geleerd, waardoor vliegtuigen extra voorzorgsmaatregelen moesten nemen.

Maar volgens een stewardess op sociale media gelden die extra voorzorgsmaatregelen niet voor elk high-touch oppervlak in een vliegtuig.

De virale TikTok van stewardess geeft details over de meest grimmige plek in vliegtuigen

Een TikTok-gebruiker die met Flight Bae B gaat, heeft onlangs een reis onthuld waar frequent flyers over willen horen.

In een recente post onthulde de stewardess het smerigste oppervlak van commerciële vliegtuigen. Het zijn niet het openbare toilet, de zitkussens of zelfs de dienbladen.

“De achterzakken van de stoel zijn eigenlijk het smerigste oppervlak van het vliegtuig”, vertelde Flight Bae B aan haar volgers. Terwijl luchtvaartmaatschappijen ervoor zorgen dat ruimtes zoals het toilet en de zitkussens regelmatig worden gedesinfecteerd, worden de achterzakken “nooit schoongemaakt”.

Blijkbaar is de enige keer dat de zakken aandacht krijgen, wanneer iemand overgeeft of er een grove substantie uit komt.

De reacties op de TikTok-video van de stewardess lijken begrijpelijkerwijs te walgen van het nieuws. “Meestal leg ik mijn telefoon daar”, schreef een persoon, waarop Flight Bae B reageerde met: “Stop ermee lol.”

Bovendien erkende de TikToker dat ouders die vuile luiers in de achterzakken van de stoel plaatsen, een “favoriet van het publiek” zijn als reactie op een andere gebruiker.

Reizigers doen er goed aan de zakken zelf te desinfecteren of helemaal niet te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in