Stel duwt terug nadat TikTok Flashmob-voorstel bespotte als ‘Cringe’

0
49


  • Toen Shannon McGee Linn Ekebom ten huwelijk vroeg met een flitsmeute, waren ze allebei in de wolken.
  • Maar ze realiseerden zich niet dat een vreemde hen had gefilmd, en al snel ging een TikTok van het moment viraal.
  • Na honderden spottende opmerkingen reageerde Ekebom en drong er bij mensen op aan aardig te zijn.

Toen Shannon McGee haar vriendin Linn Ekebom ten huwelijk vroeg voor de Bethesda-fontein in Central Park, waren ze allebei in de wolken. Toen ging het moment viraal.

McGee zorgde ervoor dat zes mensen – een kleine flitsmeute – op zaterdag bij de fontein zouden optreden, en stelde de vraag aan Ekebom door mee te dansen op het nummer “Marry You” van Bruno Mars.

McGee was het al weken aan het plannen en was vol zenuwen, maar het “uiteindelijk werkte het perfect”, vertelde ze aan Insider.

Linn Ekebom voorstel Central Park TikTok virl

Een moment uit het voorstel van Shannon McGee aan Linn Ekebom in Central Park, New York, dat viraal ging. Ekebom gebruikte de beelden in een reactievideo waarin hij reageerde op spottende opmerkingen.

TikTok“Ik begon mijn ogen uit te huilen, ik was zo ontroerd”, vertelde Ekebom aan Insider. “Ik huil meestal niet als ik blij ben, ik huil alleen als ik verdrietig of boos ben. Maar de tranen stroomden gewoon over mijn wangen. Het was prachtig.”

New York is waar het paar elkaar voor het eerst ontmoette, dus het leek de ideale locatie om zich te verloven. Ekebom zei meteen ja, en ze konden niet wachten om het aan iedereen te vertellen. Het was echter duidelijk dat iemand hen voor was toen Ekebom een ​​sms ontving van een vriend die haar feliciteerde.

“Ik had zoiets van, wacht, wat?” zei Ekebom. “Ik had niets gepost omdat ik dat niet wilde, omdat mijn familie terug is in Finland, en het was slechts een paar uur na de daadwerkelijke verloving.”

Een vriend van Ekebom stuurde haar een TikTok die al snel miljoenen views en een hele reeks spottende opmerkingen opleverde.

Het toonde het voorstel van McGee, opgenomen vanaf ongeveer 30 meter afstand met iemand die lachte en zei dat het voorstel “niet de manier was om het te doen”. Het werd verwijderd na ongeveer 6,5 miljoen views te hebben verzameld.

McGee plaatste haar eigen video van het voorstel van dichterbij.

De reacties onder de TikTok-video, beoordeeld door Insider voordat deze werd verwijderd, waren vaak beledigend, waarbij mensen zeiden dat ze er de “ick” van hadden gekregen. Velen beschreven McGee ten onrechte als een man.

Een commentator zei dat als ze Ekebom waren geweest, “ik gewoon op de grond zou liggen wachten tot mijn ziel uit mijn lichaam zou glippen.” Een ander zei: “Ik zou nee zeggen.”

Terwijl Ekebom en McGee het aanvankelijk leuk vonden dat iemand anders hun speciale moment vastlegde, realiseerden ze zich al snel dat de TikTok niet te goeder trouw was gepost. Sommige opmerkingen waren “echt gemeen”, zei Ekebom.

“Toen begonnen de uitzichten zo omhoog te gaan en ik had zoiets van, dit is verschrikkelijk”, zei ze. “Ik ben net verloofd. Ik was zo gelukkig. En dit zette me gewoon een beetje in de war. En ik haat het dat het gebeurde, maar het was moeilijk om het gewoon te negeren.”

“Ik was absoluut bezorgd dat mijn ouders dit op de een of andere manier zagen en alle negativiteit over mij en hun schoondochter zagen”, zei ze.

McGee zei dat het moeilijk was om Ekebom te zien worstelen, vooral nadat hij van zo’n hoogte naar beneden was gekomen.

“Ik wilde niet dat ze zich boos zou voelen over onze verloving, want het was een mooi en heel bijzonder moment in ons leven”, zei ze.

Linn Ekebom Shannon McGee

Een foto gemaakt door een vriend van Linn Ekebom en Shannon McGee die hun verloving vieren.

Linn EkebomEkebom stuurde een bericht naar de persoon die de video plaatste en bedankte hem voor de invalshoek, maar zei dat dit niet de manier was waarop ze haar verlovingsnacht wilde beëindigen. Hij antwoordde niet.

Insider nam contact met hem op en hij zei dat hij geen commentaar wilde geven, daarbij verwijzend naar de terugslag op zijn bericht. Hij verwijderde de video maandag van TikTok.

Ekebom zei dat ze het niet zo erg zou hebben gevonden als de TikTok was gepost om een ​​schattig moment te laten zien, maar door de negativiteit wilde ze iets zeggen. Ze plaatste haar eigen TikTok om haar mening te geven, die meer dan 600.000 keer bekeken werd.

“Ik wilde alleen maar iets zeggen omdat het ons voorstel niet verpestte, maar het zeker een negatieve draai aan de hele situatie gaf”, zei ze. “Het is niet ieders kopje thee, en dat is prima. Je hoeft echt niet dezelfde dingen leuk te vinden als ik of iemand anders.”

Voordat de eerste video werd verwijderd, begonnen de reacties te verschuiven. Op zaterdag waren ze vol negativiteit, maar maandagochtend prezen de meeste commentatoren in plaats daarvan het voorstel en gaven commentaar op hoe gelukkig Ekebom leek te zijn.

“Het maakte me zo emotioneel, het was zo lief,” zei Ekebom. “Ik heb nog nooit zoveel steun gehad van vreemden.”

Ekebom en McGee zeiden dat ze nooit wilden dat iemand de originele poster zou bekritiseren, maar ze hoopten dat het een leermoment voor hem was. McGee zei dat ze zich niet wilden verlagen tot zijn niveau, maar dat het een uitdaging was als ze van streek waren.

Ekebom zei dat de ervaring heeft aangetoond dat mensen moeten onthouden om “vriendelijk te zijn” en te stoppen met het normaliseren van het gebruik van mensen die ze niet kennen als amusement.

Over het algemeen kan “iedereen fouten maken”, voegde ze eraan toe, en ze hoopt dat de poster zijn les heeft geleerd. “Iedereen kan domme dingen doen”, zei ze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in