Star Trek TikTok-video toont sterren uit de originele serie die plezier hebben op de set

0
9


William Shatner en de Star Trek: de originele serie cast clown rond op de set in nieuw onthulde TikTok-video. Gene Roddenberry’s Star Trek kwam voor het eerst in de lucht op 8 september 1966. Niemand had destijds kunnen voorspellen dat de sci-fi-serie een franchise zou voortbrengen die meer dan een halve eeuw zou duren.


Maar Star Trek had natuurlijk zijn vele ups-en-downs op weg om zowel een groot- als een klein-schermfenomeen te worden. De originele serie beroemd slechts drie seizoenen duurde, waardoor een voortijdig einde kwam aan de reizen van de Starship Enterprise. Maar de vele fans van de show zouden altijd blijven trektocht levend in hun hart, raakten het fenomeen van fanconventies aan en introduceerden de term “Trekkies” in het lexicon, en werden beloond voor hun geloof toen in 1979, Star Trek raak het grote scherm met Star Trek: The Motion Picture. Daarna Star Trek werd een onstuitbare culturele kracht, die meerdere films voortbracht, evenals nieuwe tv-series zoals de klassieker Star Trek: de volgende generatie. Vandaag trektocht leeft voort door het streamen van shows die zo divers zijn als Star Trek: Ontdekking, Star Trek: Picard, Star Trek: Lagere Dekken en Star Trek: Vreemde nieuwe werelden.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Discovery Seizoen 5 Het negeren van Star Trek’s Multiverse zou een vergissing zijn

Maar zelfs met alle Star Trek inhoud die in de loop der jaren is ontstaan, De originele serie behoudt een speciaal plekje in de harten van de fans. En die fans zullen gekieteld zijn om enkele BTS-beelden te bekijken die zojuist zijn gepost op TikTok-account FederationOutpost111 die de Servicevoorwaarden cast, waaronder Leonard Nimoy, Nichelle Nichols, DeForest Kelley en anderen, die zich vermaken op de set van de show. Bekijk de clip in de ruimte hieronder:


Hoe de TOS-cast hun Star Trek-erfenis heeft gecementeerd

Star Trek had gemakkelijk een optreden van korte duur kunnen zijn voor Shatner, Nimoy, Kelley en de rest van de cast. Maar annulering was duidelijk niet het einde van de lijn voor Roddenberry’s visie, en alle belangrijke castleden zouden doorgaan met het uitbreiden en versterken van hun Star Trek legaten op verschillende manieren. Dat proces begon inderdaad al vroeg, toen de cast er allemaal mee instemde om in 1973 terug te keren voor stemrollen Star Trek: de animatieserie. Na dat eerste bezoek werd de cast overgehaald om zich aan te melden voor: Star Trek: The Motion Picturehen te lanceren op een filmische reis die ze allemaal zouden delen in de jaren ’91 Star Trek VI.

Maar de Servicevoorwaarden cast maakte natuurlijk veel optredens in andere Star Trek media buiten de films. Kelley, Nimoy en James Doohan deden allemaal om de beurt cameo’s op Star Trek: de volgende generatieen Nimoy keerde later terug om Spock opnieuw te spelen in 2009 Star Trek film opnieuw opstarten. Shatner ook gemengd met de TNG cast voor de film Star Trek: Generations. Voor de meeste van Servicevoorwaarden’s belangrijkste castleden, omarmen hun Star Trek legacy betekende ook dat ze vaste klanten werden op het congrescircuit, waar ze een speciale band met fans opbouwden. Er waren ook boeken, zoals de beroemde autobiografie van Nimoy Ik ben Spockdie het sentiment herzien dat tot uitdrukking kwam in zijn eerste autobiografie Ik ben geen Spock. Dankzij deze inspanningen en nog veel meer, Star Trek: de originele serie cast gegarandeerd dat ze altijd geassocieerd zouden worden met die show, die zelfs al die jaren later zijn kracht behoudt om te genieten.

Volgende: Hoe het nieuwe Star Trek-schip van Janeway zich verhoudt tot Voyager

Bron: FederationOutpost111/TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in