Stacey Dash huilt op TikTok als ze hoort dat DMX een jaar geleden is overleden

0
92


Stacey Dash is diepbedroefd om te horen dat DMX is overleden – meer dan een jaar te laat.

De 55-jarige ‘Clueless’-ster barstte in tranen uit over de dood van de rapper in een TikTok-video die woensdag werd gepost en zei dat ze ‘beschaamd’ was dat ze ‘niet wist’ van zijn door cocaïne veroorzaakte hartaanval.

“Ik ben vandaag zes jaar en een maand clean, en het breekt mijn hart”, zei Dash. “Hij heeft er van verloren. Hij verloor van die demon van verslaving. Verlies alsjeblieft niet.”

De “Single Ladies”-aluin erkende dat haar upload op sociale media “laat” was en voegde eraan toe: “Ik liep door #tiktok en vond een #DMX-nummer dat me vele malen heeft gered. Opeens staat er #RIP.

“Ik wist niet dat hij stierf”, ging ze verder met schrijven. “hij #OD ik ben er kapot van – hij was zo’n geweldige kerel.”

Stacey Dash op een rode loper.
Stacey Dash rouwde laat om de dood van DMX in een nieuwe TikTok-video.
Getty Images

Verwarde fans reageerden op de emotionele beelden van Dash, met één grapje: “Dit geeft een geheel nieuwe betekenis aan Clueless.”

Een ander vroeg: “Is dit de trailer voor Clueless 2?”

Velen vroegen zich af waar Dash is geweest om het nieuws te missen, en merkten op dat de dood van DMX vorig jaar “overal” was.

De familie van de Grammy-winnaar bevestigde dat hij op 9 april 2021 op 50-jarige leeftijd stierf, nadat hij in een “vegetatieve toestand” was achtergelaten.

DMX optreden op het podium.
DMX stierf in april 2021.
Getty Images

“Earl was een krijger die tot het einde vocht”, schreven de familieleden van de “Party Up (Up In Here)” rapper destijds in een verklaring, waarbij hij zijn echte naam, Earl Simmons, gebruikte. “Hij hield met heel zijn hart van zijn familie en we koesteren de tijd die we met hem doorbrachten.”

Beroemdheden brachten ook hulde aan DMX, waaronder zijn “Cradle 2” co-ster Gabrielle Union.

“Ik ben voor altijd dankbaar voor je vreugde, je lach, je bescherming al die jaren en je knuffels wanneer ik je heb gezien”, schreef de 49-jarige “Bring It On”-ster via Instagram. “Je bent 1 van de 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in