Sportschoolmedewerker gaat viraal op TikTok na het delen van DM van “obsessieve” klant

0
27


gepubliceerd: 2022-10-03T12:23:15

Bijgewerkt: 2022-10-03T12:23:34

EEN Gymmedewerker ging viraal op TikTok omdat ze de grenzen van de werkplek besprak nadat ze een ongevraagde DM ontving van een “obsessieve” klant.

In een TikTok-video, die meer dan 320.000 views heeft verzameld, onthulde sportschoolmedewerker Andraya een verontrustend Instagram-bericht dat ze ontving van een potentiële klant, die haar persoonlijke profiel leek te hebben gevonden op basis van haar zakelijke e-mailadres.

“Klantenservicemedewerkers mogen niet worden gedwongen om een ​​naamplaatje met hun naam erop te dragen als ze dat niet willen”, zei ze in de video. “Ook mag hun openbare werk-e-mail hun voor- en achternaam zijn.”

“Ik werk momenteel in een sportschool en ik heb deze man online laten inschrijven voor een lidmaatschap”, legde ze uit. “Dus nam ik contact met hem op via de werktelefoon en liet ik hem weten dat ik hem nodig had om naar de sportschool te komen om wat papieren te ondertekenen om zijn lidmaatschap af te ronden.”

Ze vervolgde: “We hebben een afspraak gepland en wanneer we een afspraak hebben gepland, gaat het via mijn werk-e-mail om hem een ​​bevestiging voor de afspraak te sturen.”

De TikToker wees erop dat haar zakelijke e-mail haar voor- en achternaam bevat en dat haar voornaam ongebruikelijk is, waardoor ze “zeer gemakkelijk te vinden” is. Vervolgens deelde ze een screenshot van het Instagram-bericht dat de klant haar stuurde.

Klik hier als TikTok niet laadt

Sportschoolmedewerker deelt verontrustend bericht van klant

Het directe bericht luidde: ‘Ik weet niet zeker of je morgen werkt, maar ik kan morgen zijn om mijn bedrijfspapieren te ondertekenen. Sorry, ik dacht dat het makkelijker was om het je via een bericht te laten weten, hoe dan ook, opgestookt ben al zo’n 2-3 jaar niet meer geweest, het zal goed zijn om terug te zijn.

Andraya voegde toe: “Ik zou graag willen weten hoe het makkelijker of gepast is om me op mijn persoonlijke Instagram-account een bericht te sturen over zaken met betrekking tot de sportschool/het werk. Dus dat bericht alleen al maakte me bang.”

Ze legde uit dat ze ook een soortgelijk probleem had bij een andere baan, waar een klant contact met haar opnam op Facebook op basis van informatie uit haar naamplaatje. “Uiteindelijk ben ik erover naar de politie gegaan en ontdekte dat deze man een lijst met verledens had, zoals de politie van hem weet,” vertelde ze.

Andraya onthulde verder dat ze een wederzijdse Instagram-volger heeft met de sportschoolklant, met wie ze contact opnam nadat hij haar een ongevraagde DM had gestuurd. “Dit meisje komt bij me terug en zegt: ‘Rennen, deze man is gek. Hij is een stalker. Hij is obsessief,” zei Andraya.

Ze vervolgde: “En nu heeft hij mijn informatie. Hij kent mijn naam. Hij weet waar ik werk. En hij kan letterlijk gewoon op mijn werk verschijnen wanneer hij maar wil, omdat ik in een sportschool werk.

De TikToker zei dat ze van plan is om met haar manager te praten om een ​​incidentrapport in te dienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in