Spencer Pratt verontschuldigt zich bij Kaitlynn Carter voor Kardashian TikTok

0
127


The Hills-ster Spencer Pratt geeft een update over het huwelijksdrama van Kar-Jenner en verontschuldigt zich bij Kaitlynn Carter voor het feit dat het verhaal verkeerd is.


Spencer Pratt verontschuldigde zich na Kaitlynn Carter De heuvels ster beschuldigde haar onlangs van de reden dat zijn vriend Brody Jenner niet langer close is met Kim Kardashian. Spencer reageerde op een TikTok-fan die hem vroeg om hen te vertellen over Brody’s ex-vriendin Kaitlynn. De realityster onthulde dat Brody’s ex de ruzie tussen hem en De Kardashians ster omdat ze boos was, Kim heeft haar niet uitgenodigd voor haar bruiloft in 2014 met Kanye West. Volgens Spencer kon Kim Brody geen plus-één geven omdat hun ceremonie in een kleine kerk werd gehouden. Kaitlynn was beledigd en overtuigde Brody ervan om niet naar de bruiloft te gaan.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

De heuvels aluin groeide op met Brody, en de twee speelden op De heuvels samen. Hoewel ze jarenlang niet hebben gepraat vanwege Spencer’s vete met Lauren Conrad en Brody’s vriendschap met de ster, kwamen ze jaren later weer samen en hun vriendschap is nu sterker dan ooit. Brody is de stiefbroer van Kim, terwijl zijn vader, Caitlyn Jenner, getrouwd was met Kris Jenner, en hij verscheen zelfs een paar keer op Op de hoogte blijven van de Kardashians en zou veel tijd doorbrengen met zijn halfzussen Kendall en Kylie Jenner. Kris en Caitlyn zijn in 2015 gescheiden en Brody’s relatie met de Kar-Jenners lijkt onbestaande.

Gerelateerd: The Hills: wat er met Brody Jenner en Kaitlynn Carter is gebeurd na de splitsing

Ondanks de eerdere opmerkingen van Spencer, trekt hij zijn woorden in en verontschuldigt hij zich tegenover Kaitlynn omdat hij het verhaal verkeerd had. In een recente TikTok reageerde Spencer op een opmerking die Kaitlynn bij zijn eerste video achterliet, waarin hij hem uitriep omdat hij zijn feiten niet op een rijtje had. Blijkbaar hadden sommige fans het verhaal al gehoord, want het werd uitgezonden op KUWTK jaren geleden. “De Kardashians hebben gelogen, en ik heb het bewijs,“Verklaarde Spencer. Vervolgens presenteerde hij de kijkers Kaitlynn’s commentaar en een vermeende sms van Brody waarin werd bevestigd dat Kaitlynn hem er niet van weerhield om Kim’s bruiloft bij te wonen.

Volgens Kaitlynn en Brody moedigde zijn ex-vriendin hem aan om naar de bruiloft van Kim te gaan en had ze geen wrok jegens Kim omdat ze haar niet had uitgenodigd, aangezien zij en Brody nog maar een korte tijd aan het daten waren. Spencer verontschuldigde zich toen voor “doorgaan” het valse verhaal waar de Kardashians over werden uitgezonden KUWTK. Fans prezen de realityster voor het rechtzetten en het naar buiten brengen van de waarheid. Hij heeft fans echter niet geïnformeerd over de echte reden waarom de relatie tussen Brody en Kim gespannen is.

Het is oneerlijk dat Kaitlynns naam door het vuil werd gesleurd, ook al had ze helemaal niets met de situatie te maken. Gelukkig deed Spencer het juiste en zuiverde ze haar naam, zodat al zijn volgelingen weten dat ze onschuldig was. Fans vragen zich echter nog steeds af wat er echt tussen Brody en Kim is gebeurd dat hun relatie heeft aangetast. Als De heuvels ster er ooit achter komt, zal hij waarschijnlijk rechtstreeks naar TikTok rennen met de informatie.

Bron: Spencer Pratt/TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in