Social Standards voegt TikTok Consumer Intelligence toe

0
47


Social Standards heeft de miljarden dagelijkse authentieke consumentengesprekken op TikTok gestructureerd, geïndexeerd en geijkt om bruikbare inzichten te creëren op categorie-, product-, functie- en trendniveau

NEW YORK, 31 januari 2023 /PRNewswire/ — Social Standards, een toonaangevend platform voor vergelijkende analyse, heeft vandaag de officiële toevoeging van TikTok aan zijn platform voor consumenteninformatie aangekondigd. Door zijn technologie voor het structureren van inhoud toe te passen op TikTok, heeft Social Standards zijn klanten in staat gesteld om de miljarden dagelijkse gesprekken op TikTok betrouwbaar en efficiënt te analyseren.

Met de toevoeging van TikTok, naast Instagram, Twitter en Reddit, omvat Social Standards nu vier van de belangrijkste socialemediaplatforms. CPG-managers en investeerders die met sociale normen werken, hebben nu een nog groter strategisch voordeel omdat ze toegang hebben tot inzichten voor snellere en betere besluitvorming.

“Gen Z is een analytische focus voor bijna elke CPG-manager en investeerder,” zei Devon Bergman, CEO en mede-oprichter van Social Standards, “Gen Z zit op TikTok en daar moet je zijn als je dit cohort wilt begrijpen.” Social Standards schat dat maar liefst 62% van de Amerikaanse gebruikers op TikTok 29 jaar of jonger is, vergeleken met 40% op Instagram. Dhr. Bergman voegde toe: “Door onze unieke lens op TikTok te plaatsen, geven we onze klanten meer inzicht in de vraagpatronen van de consument van de volgende generatie.”

Terwijl luisterplatforms voor sociale media bedrijven kunnen voorzien van volumetrische gegevens op oppervlakteniveau, kunnen sociale normen dieper ingaan op de inhoud van wat mensen zeggen door miljarden gespreksgegevenspunten om te zetten in gebenchmarkte inzichten over merken, zelfs door te boren naar categorie, productkenmerk, en trendniveaus.

Toegang tot de door Social Standards gesyndiceerde platformonafhankelijke dataset voor sociale media stelt CPG-managers en investeerders in staat om hun strategische, operationele en digitale inzichten te vergroten en analytische impact te genereren in een breed scala van gebruiksscenario’s, waaronder, maar niet beperkt tot:

  • Definitie en verrijking van het consumentensegment
  • Merkpositionering, gezondheidsbeoordeling en groeipotentieel
  • Productinnovatie, ontwikkeling en optimalisatie
  • Marketing, verkoop en prijsstelling
  • Ontwikkeling van fusies en overnames (M&A).
  • Merkbeoordelingen voor private equity of strategische kopers
  • Competitieve positionering landschapsarchitectuur
  • Merktracking op maat

Klanten bij verschillende organisaties waaronder Coca Cola, Clorox, Estée Lauder en BCG, namen deel aan het bètaprogramma als onderdeel van de inspanningen voor de ontwikkeling van sociale normen voorafgaand aan de lancering.

“We waren heel blij dat we werden opgenomen in het feedbackproces. Sociale normen maken al deel uit van BCG’s standaard toolkit voor alles wat met consumenten te maken heeft, of het nu gaat om merken, retailers of fusies en overnames”, aldus Christine Barton, een algemeen directeur en senior partner bij BCG. “Met de toevoeging van TikTok blijven ze hun waarde voor onze mogelijkheden voor consumentenanalyse verdiepen.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected] bij Sociale Normen.

Over sociale normen

Social Standards is de volgende generatie marktonderzoek. Social Standards heeft een branchebepalend platform voor consumentenonderzoek ontwikkeld dat gebruikmaakt van de kracht van collectieve intelligentie om diepgaande inzichten te bieden in conversatiegegevens van consumenten. Het platform is een first-to-market-tool die de enorme hoeveelheid ongefilterde conversatiegegevens die zijn afgeleid van sociale kanalen, structureert in marktverticaal gebaseerde ontologische relaties, waardoor kwantitatief inzicht in de motivaties van consumenten en de richting van de markt mogelijk wordt. Social Standards wordt gebruikt binnen bedrijfsstrategie, groei-investeringen en productontwikkelingsteams bij enkele van ’s werelds grootste CPG-merken; ondersteunt de due diligence-analyse van investeerders en de ontwikkeling van operationele strategieën voor de meest gerenommeerde PE- en managementadviesbureaus; en wordt gebruikt door onderzoeks- en adviesteams aan de verkoopzijde van aandelen bij enkele van de grootste en meest prestigieuze investeringsbanken.

Social Standards is opgericht in 2017. Het bedrijf heeft kantoren in New York, Oaklanden De engelen.

Media contact:
Andrea Spelman
Vice-president verkoop en partnerschappen
[email protected]

BRON Sociale normen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in