Social Gloves 2022 preview: NBA, NFL en TikTok sterren vechten het uit

0
75


Ik schrijf dit terwijl ik voor het eerst naar de vechtkaart en vechterprofielen voor Social Gloves: No More Talk kijk. Ik kan het al zien, ik heb hier van twee mensen gehoord, dus verwacht geen diepgaande analyse van wat een van deze ‘vechters’ op tafel brengt.

Vorig jaar was Social Gloves: YouTube vs. TikTok een grote hit voor internetverkeer. Maar niet voor ons. Het ging onder onze radar. Onze medewerkers zijn allemaal veel te oud om te weten wat een TikTok is, dus we hebben het niet behandeld en we hebben al die lieve, zoete klikken gemist. Maar we worden deze keer niet slapend betrapt!

Dus hier is een bericht dat hoopt een deel van het inkomende verkeer over te hevelen dat kan worden verzameld door de onverklaarbare massale aanhang die sommige van deze personages online hebben verzameld.

Het belangrijkste evenement voor deze is AnEson Gib. Hij is de eerste man die tegen Jake Paul vocht. Ik weet dit omdat ik tientallen Jake Paul-artikelen heb moeten wegpompen sinds ‘The Problem Child’ in 2020 begon te trekken in het verkeer (met zijn KO van voormalig NBA Slam Dunk-kampioen Nate Robinson).

Als ik het me goed herinner – ik heb het niet opgezocht – vocht Paul tegen Gib op de undercard van het eerste gevecht van zijn broer Logan met KSI. Ik denk dat Gib een vriend is of op de een of andere manier gelieerd is aan KSI, waarvan ik denk dat het een streamer is (?). Ik weet niet wat Gib anders doet.

Hij vecht tegen Austin McBroom, die een hilarische achternaam heeft. De pagina voor dit evenement op Fite.TV noemt zowel Gib als McBroom ‘social media superstars’. Ik zoek hem op en het lijkt erop dat hij 30 jaar oud is en meer dan 6 miljoen volgers op Instagram heeft. Zijn slogan op Instagram zegt: “mijn volgende gevecht – 10 september”, dus ik neem aan dat hij dit eerder heeft gedaan.

Hier is een hypevideo die ik niet ga bekijken.

Het co-hoofdevenement heeft Nick Young, ook bekend als Swaggy P. En ik weet legitiem wie hij is, dankzij het kijken naar basketbal (go Raptors). De 37-jarige Young ging van een Shaqtin’-regulier in zijn jongere carrière, die hij doorbracht bij de Washington Wizards en LA Lakers, tot een behoorlijk bruikbare dierenarts. In zijn late carrière was hij een betrouwbare schutter vanaf de bank en in 2018 won hij een NBA-kampioenschap met de Golden State Warriors.

Als je geen basketbalfan bent, is de kans groot dat je Young’s gezicht nog steeds hebt gezien. Hij is deze man:


Hij moest vechten tegen iemand die Blueface heette. Maar Blueface viel om de een of andere reden af. Hij vervangt hem door Minikon die een TikTok-persoon lijkt te zijn.

De andere atleten op de kaart zijn voormalige NFL-spelers Le’veon Bell en Adrian Peterson die strijden in ’the battle of the running backs’. Ik ken hand-egg niet, en ik zal de sport voor altijd haten omdat hij Mookie Alexander van ons heeft afgepakt, maar ik heb gehoord van Peterson. Ik herinner me dat hij best goed was (denk ik?). Ik herinner me ook dat hij deel uitmaakte van een schandaal met beschuldigingen van het slaan van zijn kind met een schakelaar.

Ik kan dat maar beter opzoeken, anders wordt legal gek. Oké, dus hij pleit niet voor een aanklacht wegens het roekeloos in gevaar brengen van zijn zoon, het vermijden van een gevangenisstraf en in plaats daarvan het ondergaan van 80 uur gemeenschapsdienst.

Het lijkt erop dat Peterson een paar juridische problemen heeft gehad. In 2018 werd hij veroordeeld tot het betalen van 2,4 miljoen dollar aan een schuldeiser nadat hij een lening niet had betaald. Dat jaar werd hij ook aangeklaagd wegens het niet betalen van een lening van $ 5,2 miljoen. Peterson werd veroordeeld tot het betalen van een schikking, maar bleef daarmee in gebreke. Dus het Hooggerechtshof van de staat New York beval hem in plaats daarvan 8,3 miljoen dollar te betalen aan die schuldeiser. Jakkes. Ik denk dat hij daarom hier is. Sorry kerel, ik ga dat geld niet terug verdienen in vechtsporten.

In februari werd Peterson beschuldigd van huiselijk geweld na een incident op een vlucht van Los Angeles naar Houston. Het incident dwong het vliegtuig terug te keren naar de gate en Peterson uit het vliegtuig te worden verwijderd. Die aanklachten werden ingetrokken nadat de vrouw van Peterson had verklaard dat ze een verbale ruzie hadden en dat Peterson haar tijdens het incident niet had geslagen.

Ik heb Bell’s wikipedia-pagina gescand en daar lijkt niet veel interessants te staan, behalve dat hij muziek uitbrengt onder de artiestennaam ‘Juice’.

Gewoon door deze laatste paar namen gaan, want waarom niet?

Landon McBroom moet een relatie zijn van de man in het hoofdevenement, waarschijnlijk een broer. Hij vecht tegen Adam Saleh – ik zal hem opzoeken. 1,5 miljoen volgers op Instagram. Misschien een muzikant.

Het evenement begint met Cory Wharton vs. Chase Demoor. Wharton was een castlid op Real World: Ex-Plosion. Demoor is een “digitale maker” volgens zijn Instagram die ooit in de NFL, CFL en USFL speelde.

Daar ga je dan. Als je wanhopig naar meer gevechten wilt kijken nadat de UFC- en BKFC-evenementen voorbij zijn, kun je heel laat opblijven en deze hobbyisten naar beneden zien gooien.


Volledige vechtkaart

Austin McBroom vs. AnEson Gib

Nick Young vs. Minikon

Le’veon Bell vs. Adrian Peterson

Landon McBroom vs. Adam Saleh

Cory Wharton vs. Chase Demoor


Je kunt dit evenement bekijken (als je echt van slordig boksen en wannabe-celebs houdt) op fite.tv. De poging tot actie begint om 23:00 uur ET en kost $ 34,99. Als je wanhopig zoveel geld hieraan wilt uitgeven, gebruik dan in ieder geval deze affiliate link zodat je favoriete online karatemagazine een klein stukje van de taart kan krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in