Snapchat’s Director Mode is een nieuwe swing op TikTok

0
30(Pocket-lint) – Snapchat heeft een geheel nieuwe modus gekregen die makers extra bewerkingstools geeft terwijl het sociale video- en fotonetwerk probeert te concurreren met TikTok.

De nieuwste toevoeging aan Snapchat, aangekondigd als beschikbaar op dit moment, heeft alles te maken met het geven van nieuwe tools aan makers, zodat ze video’s kunnen filmen om te delen met hun volgers.

Director Mode voegt enkele functies toe die mensen die hun leven op TikTok doorbrengen onmiddellijk bekend zullen zijn, met de nieuwe Green Screen-modus als een perfect voorbeeld. Als dit is ingeschakeld, kunnen mensen hun video’s opnemen met een andere achtergrond, precies zoals je zou verwachten. De meest creatieven onder ons zouden daar echt plezier mee moeten hebben.

POCKET-LINT VIDEO VAN DE DAG

Andere opmerkelijke nieuwe tools zijn de mogelijkheid om video’s sneller bij te snijden en vervolgens samen te knippen, genaamd Quick Edit. Er is ook uitgebreide ondersteuning voor Dual Camera die het ook naar Android-gebruikers brengt nadat het voorheen beperkt was tot iPhones. Met Dual Camera kunnen mensen opnemen vanaf zowel de camera aan de voorkant als de camera aan de achterkant op hun apparaat – en ja, dat klinkt als BeReal.

Er zijn natuurlijk nog andere toevoegingen, maar Snapchat wil graag laten zien dat het nu makkelijker is om een ​​Spotlight te maken. Dat komt omdat Spotlight de TikTok-achtige functie van Snapchat is, een duidelijke focus voor de release van Director Mode.

De nieuwe Snapchat Director-modus is vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen op iPhone en Android – let gewoon op het nieuwe pictogram in de hoofdwerkbalk van de camera. Tik erop om te beginnen.

Geschreven door Oliver Haslam.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in