Smith’s Gobbledock wordt gelanceerd op TikTok

0
48


Smith’s heeft zijn TikTok-kanaal @smithschipsaus uitgebracht door het ‘geliefde’ jaren 80-icoon Gobbledok terug te brengen.

Sinds de lancering van Gobbledok op TikTok, heeft Smith’s een legioen fans zijn eigenaardigheden zien omarmen terwijl ze het personage opnieuw bedenken voor een modern publiek. Ondanks het erfgoed van Gobbledok uit de jaren 80, blijkt het personage een hit te zijn voor verschillende generaties.

Om de lancering te beginnen, kwam Gobbledok tevoorschijn uit de achterkant van de voorraadkast waar hij de afgelopen 30 jaar heeft gewoond. Nadat Smith’s Chips op zijn, ook wel bekend als “CHIPPPIIIIEESSS”, waagt Gobbledok zich in 2022 en ontdekt dat de dingen een beetje anders zijn dan hoe hij ze voor het laatst achterliet. Van het ontdekken van stemassistenten en nieuwe chipontwerpen tot het voor het eerst tegenkomen van een robotstofzuiger en het aanzien voor een huisdier.

Sinds de lancering eerder deze maand heeft Gobbledok geholpen om het TikTok-kanaal van Smith met meer dan 2000% te laten groeien met de lancering van Gobbledok tot nu toe de best presterende content van het kanaal zijn. De inhoud van Gobbledok die uit de voorraadkast tevoorschijn komt nadat de ‘chippies’ op zijn, heeft volgens Smith’s tot nu toe een indrukwekkende 1,4 miljoen views, meer dan 1300 uur speeltijd en een bereik van 1,17 miljoen gebruikers verzameld.

Smith’s Senior Brand Manager Sam O’Donnell zegt: “Er gaat niets boven het overbruggen van generatiekloven allemaal in naam van CHIPPIES en we zijn zo enthousiast om dit te doen via het Australische icoon Gobbledok. Het lanceren van zijn eigen TikTok-account is een geweldige kans om in contact te komen met onze consumenten. We hebben genoten van de reacties van fans tot nu toe en kunnen niet wachten om te delen wat hij heeft uitgespookt na al die tijd.”

Om Gobbledok te ontdekken terwijl hij over de wereld navigeert, ga je naar Smith’s TikTok-kanaal @smithschipsaus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in