Slimme shopper schokt TikTok-gebruikers door te onthullen dat M&S ​​GOEDKOPER is dan Sainsbury’s

0
75


Slimme shopper schokt TikTok-gebruikers door te onthullen dat M&S ​​GOEDKOPER is dan Sainsbury’s voor essentiële boodschappen zoals melk, brood en pasta

  • Kathryn Lynch, uit Manchester, vergeleek de prijzen van artikelen bij M&S en Sainsbury’s
  • De 26-jarige keek naar de kosten van voedselbenodigdheden zoals melk, brood en pasta
  • Vond vijf artikelen in het assortiment van beide supermarkten goedkoper bij M&S

Een slimme shopper heeft TikTok-gebruikers geschokt nadat hij had onthuld dat M&S ​​goedkoper is dan Sainsbury’s voor enkele essentiële boodschappen zoals melk, brood en pasta.

Nu de kosten van levensonderhoud de portemonnee van mensen hard raken, hebben velen gekozen voor de goedkopere opties als het gaat om de wekelijkse levensmiddelenwinkel en voor goedkope supermarkten.

Superspaarder Kathryn Leech, 26, uit Manchester, deed echter wat graafwerk om te bepalen welke winkels daadwerkelijk de beste besparingen zouden opleveren voor identieke producten.

In een virale video die op TikTok is gepost, winkelt de digitale mediamanager voor vijf voedselbenodigdheden (rijst, melk, brood, pasta en eieren) in zowel Marks & Spencer als Sainsbury’s supermarkten – en is verbluft om te ontdekken dat M&S ​​goedkoper is.

Scroll naar beneden voor video

Een slimme shopper (foto) heeft TikTok-gebruikers geschokt nadat ze hadden onthuld dat M&S ​​goedkoper is dan Sainsbury's voor enkele essentiële boodschappen zoals melk, brood en pasta

Een slimme shopper (foto) heeft TikTok-gebruikers geschokt nadat ze hadden onthuld dat M&S ​​goedkoper is dan Sainsbury’s voor enkele essentiële boodschappen zoals melk, brood en pasta

Penne pasta 500g is slechts 85p in luxe supermarkt M&S ​​maar is 10p meer bij Sainsbury's

Penne pasta 500g is slechts 85p in luxe supermarkt M&S ​​maar is 10p meer bij Sainsbury's

Penne pasta 500g is slechts 85p in luxe supermarkt M&S ​​maar is 10p meer bij Sainsbury’s

Basmatirijst voor 1 kg was volgens onderzoek van Kathryn 45p goedkoper in M&S dan in Sainsbury's

Sainsbury's basmatirijst per kg was £ 2,50

Basmatirijst voor 1 kg was volgens onderzoek van Kathryn 45p goedkoper in M&S dan in Sainsbury’s

Ze begint met het verschil te laten zien tussen een zak rijst die £ 2,50 per kilo kost bij Sainsbury’s, maar slechts £ 1,85 per kilo bij Marks & Spencer.

Prijsvergelijkingen tussen Sainsbury’s en M&S

1KG Rijst

M&S £1,85

Sainsbury’s £ 2,50

Brood

M&S 70p

Sainsbury’s 80p

Eieren

M&S £1

Sainsbury’s £ 1,10

Penne pasta

M&S 85p

Sainsbury’s 95 p

Melk

M&S £ 1,15

Sainsbury’s £ 1,35

De clip toont ook een pak melk van twee pint dat 20 pence goedkoper is in de luxe voedingswinkel in vergelijking met Sainsbury’s.

Kathryn zei: ‘Het schokte me echt omdat ik verwachtte dat M&S ​​duurder zou zijn.

‘Er waren zoveel goedkopere opties dan die van Sainsbury’s, vooral op het gebied van melk.

‘Als je in het centrum woonde en melk zou gaan halen, had je er nooit voor gekozen om hiervoor naar M&S te gaan boven andere supermarkten.

‘Ik heb alleen basisartikelen vergeleken, maar ik denk dat melk en eieren me het meest schokten, wie wist dat je een 6-pack eieren voor £ 1 van M&S kon krijgen.

‘Met de stijgende kosten van levensonderhoud denk ik dat het veel mensen treft, en hoewel je bepaalde dingen kunt schrappen, kun je voedsel niet weglaten.

‘Ik denk dat iedereen wil weten waar ze het goedkoopste eten en de beste aanbiedingen kunnen krijgen zonder in te leveren op kwaliteit.’

Ze vervolgde: ‘Ik dacht dat M&S ​​nogal duur zou zijn, maar nadat ik echt naar binnen ben gegaan en rond heb gekeken, zitten ze qua prijs niet ver van andere supermarkten af.

‘Deze M&S bevond zich in dezelfde straat als de Sainsbury’s in Manchester, daarom heb ik deze twee specifiek vergeleken.’

Benodigdheden, waaronder een brood, een doos met zes eieren en 500 g penne pasta, waren allemaal 10 pence goedkoper geprijsd bij Marks and Spencer.

Kathryn was verbluft door het duizelingwekkende prijsverschil in artikelen – waarbij M&S verrassend genoeg de meest kosteneffectieve keuze bleek te zijn, ondanks dat het bekend stond om zijn hoge prijzen.

Basisproducten zoals een brood waren 10 pence goedkoper in Marks and Spencer dan in Sainsbury's

M&S brood kost 70p

Basisproducten zoals een brood waren 10 pence goedkoper in Marks and Spencer dan in Sainsbury’s

Zes eieren zijn momenteel geprijsd op £ 1 in Marks and Spencer - Kathryn zei dat haar zoekopdracht alleen betrekking had op basisproducten zoals brood, rijst, melk, pasta en eieren

6 eieren in Sainsbury's waren geprijsd op £ 1,10

Zes eieren zijn momenteel geprijsd op £ 1 in Marks and Spencer – Kathryn zei dat haar zoekopdracht alleen betrekking had op basisproducten zoals brood, rijst, melk, pasta en eieren

De clip was goed voor meer dan 1,4 miljoen views en 98.500 likes, en de kijkers waren even geschrokken.

Een gebruiker merkte op: ‘Nooit gedacht dat ik de dag zou meemaken.’ Een andere gebruiker schreef: ‘Mijn wekelijkse M&S-winkel met een paar fijnproevers kost £ 50, hetzelfde spul kostte me £ 70 in Tesco.’

‘Dit schokte me, maar ik denk dat het komt omdat ons altijd wordt verteld dat M&S ​​duur is, maar ze zijn eigenlijk betaalbaar en van betere kwaliteit’, merkte iemand anders op.

Een andere gebruiker voegde toe: ‘WAT. Ik ga dan verder met mijn boujie-trips bij M&S.’ ‘Nooit gedacht dat ik de dag zou meemaken dat M&S ​​goedkoper zou zijn dan die van Sainsbury! Wow,’ merkte iemand anders op.

‘Ik ben helemaal weg van M&S-eten en winkel daar het grootste deel van de tijd. Ik vind dingen echt goedkoper dan elders (soms zelfs Aldi)!’ zei een andere kijker.

Iemand anders merkte op: ‘WAT?!’ ‘Wacht dat is waanzin, want ik dacht altijd dat M&S ​​waanzinnig duur was’, zei een ander.

TikTok-gebruikers uitten hun schok over het prijsverschil en sommigen zeiden dat ze zouden doorgaan met winkelen bij M&S in plaats van bij andere supermarkten - die bekend staan ​​als goedkoper

TikTok-gebruikers uitten hun schok over het prijsverschil en sommigen zeiden dat ze zouden doorgaan met winkelen bij M&S in plaats van bij andere supermarkten – die bekend staan ​​als goedkoper

Kathryn, hierboven afgebeeld, was verbluft door het duizelingwekkende prijsverschil in artikelen

Kathryn, hierboven afgebeeld, was verbluft door het duizelingwekkende prijsverschil in artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in