Slater wil deel uitmaken van de “Teenage Dirtbag” TikTok-trend

0
72


Ik was nogal geobsedeerd door dit stomme nummer toen het in de zomer van 2000 werd uitgebracht. Sommige mensen herinneren zich “Teenage Dirtbag” misschien niet van de band Wheatus uit Long Island, New York, maar ik wel.

Ik kwam in aanmerking voor de baan van assistent-muziekdirecteur bij het alternatieve rockstation WFNX in Boston, waar ik het geluk had dat ik mijn tanden had opengesneden, toen mijn toenmalige programmadirecteur, Cruze, naar mijn mening over het nummer vroeg. Het was zo gaaf om deel uit te maken van het programmeerproces.

Dat ben ik op de foto hierboven, 19 jaar oud in 2000. Ik wou dat ik dat shirt nog had. Het “dirtbag” honkbalhemd was HET Wheatus “Teenage Dirtbag” officiële promoshirt van de platenmaatschappij! Ik denk dat het ook in het blauw kwam.

De video voor “Teenage Dirtbag” bevatte Jason Biggs van “American Pie”, en Mena Suvari, ook van (Pie) die in een film met de naam “Loser” zaten (die dat jaar flopte), maar het nummer leek gewoon te resoneren met luisteraars van popradio. De video heeft vanaf vandaag meer dan 277 miljoen views op YouTube.

Een nieuwe TikTok-trend neemt het internet over en bezorgt ons alle nostalgie. De “Teenage Dirtbag”-uitdaging dook afgelopen zomer voor het eerst op sociale media op. Geïnspireerd door de Wheatus-single met dezelfde naam uit 2000, vloog de trend onlangs opnieuw online en keerde hij wraakzuchtig terug naar TikTok. -distractify.com

Lady Gaga is de laatste die meedoet aan de trend.

Ik denk dat ik het in een vintage “Dirtbag”-shirt zal moeten doen, aangezien ik TikTok niet heb. Ik ben vorige week 42 geworden! JAAAAAAAAAA.

De 40 beste covers van rockbandsLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in