Shein verwijdert productvermelding nadat TikTok-gebruiker pikante reflectie op dop van fles heeft opgemerkt

0
55


[Source]

Shein heeft onlangs een productvermelding verwijderd nadat een TikTok-gebruiker met arendsogen een pittige reflectie op de dop van het artikel had opgemerkt.

TikTok-gebruiker @addictedtothisstupidapp deelde een screenshot van de vermelding in een nu virale clipdie meer dan 255.000 likes heeft gekregen en meer dan 6 miljoen keer is bekeken sinds de upload op 22 januari.

De video van negen seconden belicht een aanbieding voor een “Empty Subpackage Bottle” ter waarde van 3,95 Australische dollars (ongeveer $ 2,76).

Meer van NextShark: Chinees eetcafé dagenlang vast in restaurant door plotselinge COVID-lockdown: ‘Ik kan geen hot pot meer eten’

In de korte clip zoomt @addictedtothisstupidapp in op de dop van de fles om een fotograaf een outfit dragen die hun buik blootlegt.

“WAT IS DIT SHEIN”, zegt de tekst op het scherm van de video.

De TikTok gebruiker legde in een van hun opmerkingen uit dat de fotograaf van het product “een meisje met een crop-top aan” was.

Meer van NextShark: oprichter van Grande Cosmetics gaat in op controverse over wimperserum TikTok

Sommige TikTok-gebruikers reageerden op het bericht en deelden dat ze de vermelding ook zagen tijdens het browsen op de website van Shein.

Ik ging gewoon naar binnen [sic] en het is echt waar”, schreef een gebruiker, terwijl een ander gekscherend zei: “Ze werkten vanuit huis.”

Daar lijkt het echter op Zij in was snel genoeg om de blunder op te merken, zoals sommige gebruikers erop wezen dat het product is niet meer beschikbaar op haar website.

Meer van NextShark: YourFappeningblog – Wat is de Fappening Blog?

Shein is geen onbekende in online aandacht en controverse.

In juli 2020 bood de Chinese online fast fashion-retailer publiekelijk zijn excuses aan na een reactie op een Boeddhistische swastika ketting op haar website. Shein legde in een verklaring uit dat het symbool dat ze gebruikten geen nazi-swastika was die antisemitisme promoot.

In juni 2022, een Amerikaanse kunstenaar klaagde Shein aan wegens inbreuk op het auteursrecht en eiste meer dan $ 100 miljoen aan schadevergoeding.

Meer van NextShark: ‘Eigenwijze’ peuter eet terloops pittige Samyang-noedels om te bewijzen dat haar bezorgde moeder ongelijk heeft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in