Sesamstraat maakt zijn TikTok-debuut met de leukste video – SheKnows

0
81


TikTok is nu een stuk leuker geworden. Ieders favoriete voorschoolse serie, Sesam Straat, zojuist lid geworden van het platform voor het delen van video’s met de meest schattige video.

Amazone.

Verwant verhaal

Begin vroeg met goede gewoonten met deze tandenborstelset van $ 13 waarvan klanten zeggen dat ze dol zijn op hun baby’s


De officiële Sesam Straat TikTok @sesamestreet debuteerde maandag met hun eerste video, met de marsmannetjes die bekend staan ​​als de Yip-Yips. In de video staren de oranje Mars en de roze Mars naar de camera van de telefoon, terwijl de een “Tik” zegt terwijl de ander “Tok” herhaalt. Aan het einde lost het op in een refrein van “Yip’s”. Het is eenvoudig en zo schattig.

“Ja, je leest het goed. #Sesam Straat staat op TikTok! 🎉” de video was ondertiteld.

@Sesam Straat

Jip, je leest het goed. #Sesamstraat staat op TikTok!

♬ origineel geluid – sesamstraat

De nu virale video heeft 983.5k views, met fans die hun geluk becommentariëren voor deze dosis nostalgie.

“Je hebt zojuist zoooo veel 40-plussers extreem gelukkig gemaakt”, schreef iemand. Een ander merkte op: “MIJN VRIENDEN VAN DE STRAAT ZIJN HIER?!? Hallo besties!!!! Hoe is het oude blok tegenwoordig?”

PBS merkte op: “Hallo vrienden 💙.”

“Welkom bij TikTok!” voegde Blippi eraan toe.

Zelfs de kerstman deed mee met de actie, met het officiële Santa Claus-account dat schreef: “Welkom mijn vrienden! ️🎅🏻”

Anderen herinneren zich hun kindertijd. Een persoon zei: “Ik kan letterlijk niet ‘boek’ of ‘radio’ zeggen zonder mijn hoofd in te spreken zoals deze jongens, zo niet hardop. ‘ooooh boek. boekboekboekboek yip.’”

@Sesam Straat

Kerngeheugen ontgrendeld. 🤯 #Sesamstraat #OldSchoolSesame #Pinball

♬ origineel geluid – sesamstraat

Ze hebben ook andere video’s gepost, waaronder een throwback-video van Bert die praat over fietsen, en een old-school flipperkastanimatie, die Sesam Straat onderschrift, “Kerngeheugen ontgrendeld. #Sesam Straat #OldSchoolSesam #Pinball.”

Het merk krijgt al veel betrokkenheid op Twitter, waar het gesprekken over racisme heeft aangewakkerd en furore heeft gemaakt toen Big Bird het coronavirusvaccin kreeg. We kunnen niet wachten om te zien wat voor leuke inhoud Elmo, Big Bird, Bert en Ernie, Grover en anderen naar TikTok brengen! Het is misschien een show voor kinderen, maar we allemaal opgegroeid met kijken, dus het zal een gezonde dosis nostalgie brengen in al onze feeds.

Bekijk voordat je gaat onze galerij met de coolste technische gadgets en laptops voor back-to-school!

beste technische gadgetsLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in