Server wakkert discussie aan over TikTok na behouden wisselgeld van klant

0
106


Een restaurantserver op TikTok heeft tot een discussie geleid tussen gebruikers in de reacties nadat hij had onthuld dat hij het wisselgeld van een klant bewaarde, ervan uitgaande dat ze het niet terug wilden.

Wanneer klanten in een restaurant contant betalen, vragen ze vaak dat de server het wisselgeld houdt als fooi voor hun service.

Dus toen de klant van TikToker yezusyikes hem contant geld overhandigde voor hun maaltijd, ging hij ervan uit dat ze hun wisselgeld niet terug wilden.

Hij gaf toe dat het verkeerd was om aan te nemen en uploadde een video naar TikTok waarin hij uitlegde wat er gebeurde nadat de klanten boos werden.

TikToker zorgt ervoor dat klanten veranderen, leidt tot discussie tussen kijkers

In de video onthult Yezus dat de klant om zijn wisselgeld vroeg, maar na het controleren van verschillende delen van de winkel kon hij geen wisselgeld vinden.

Toen hij terugging naar de klant, ontdekte hij dat ze de manager hadden gebeld die hen terugbetaalde met een cadeaubon.

De manager vroeg de TikToker vervolgens om het geld uit eigen zak terug te betalen, waarop hij reageerde door zijn baan op te zeggen.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Gebruikers gingen snel naar de opmerkingen met hun gedachten over de situatie, wat leidde tot een debat.

Een gebruiker merkte op: “Als ze je het geld hebben gegeven, wat is dan het probleem om je manager het volledige bedrag terug te geven? Cadeaukaart of niet, het geld gaat niet naar jou.”

Een ander zei: “ik ben in de war. Heeft deze man het niet helemaal bij het verkeerde eind? Ja, ze hadden een fooi moeten geven, maar hij nam gewoon aan dat het zijn geld was?

“Als het regent, giet het. Je krijgt een betere baan! Houd je hoofd omhoog, “legde een derde gebruiker uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in